Παγγαίο

ΟΕΒΕ Καβάλας: Χριστούγεννα για όλους

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σήμερα Τετάρτη 27/12/2023 πραγματοποιήθηκε η παράδοση των δώρων αγάπης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας της δράσης «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Πρόκειται για 300 πακέτα που θα διανεμηθούν στην Καβάλα , στη Χρυσούπολη και στην Ελευθερούπολη και θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου και τη Φιλόπτωχο Αδελφότης Ελευθερούπολης «Αρωγή».
Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους στη δράση τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κα.Αναστασία Κούκου, το Σωματείο ΤΑΞΙ «Η Πρόοδος» και τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ιωαννίδη, το EUROTAXI Καβάλας και τον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Τερλάκη, το Πρώτο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας και τον αρχηγό κ. Κώστα Καβούκη και φυσικά όλα τα Σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας που με την συνδρομή τους έκαναν πραγματικότητα την δράση την Ομοσπονδίας.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας , και συγκεκριμένα την εταιρεία ROYAL , AΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΒΒΕΕΕ, την εταιρεία ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, την εταιρεία LG PACK,την εταιρεία SEFKO ZEELANDIA, την εταιρεία ΚΑΒΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε, την επιχείρηση ΦΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ αλλά και πολλούς άλλους οι οποίοι θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Για το νέο έτος ευχόμαστε υγεία και χαμόγελο σε όλο τον κόσμο και στους συναδέλφους μας επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους καλές δουλειές.

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button