Καβάλα

Ξενοφών Κροκίδης: Και οι γιατροί χρειάζονται σταυρό

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω για τη δεύτερη Κυριακή, η μάχη των μαχών είναι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου / Προσπαθώ μέχρι την τελευταία στιγμή να κερδίσω την εμπιστοσύνη συμπολιτών μας που δεν είναι κοντά στον συνδυασμό μας»

«Είμαστε στην τελική ευθεία, καθώς λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Πλέον, δημοσκοπήσεις, αποδόσεις στοιχήματος και όλα αυτά τα οποία συζητούνται τις τελευταίες ημέρες, νομίζω ότι δεν έχουν καμία μα καμία θέση και ρόλο στον προεκλογικό αγώνα. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή τον ρόλο τον έχουν οι ψηφοφόροι».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, «Ο Τόπος της Ζωής Μας», Ξενοφών Κροκίδης.

«Όπως είπε στην πρόσφατη ομιλία του στην Νέα Καρβάλη ο Μ. Παπαδόπουλος, είναι έτοιμος όσο ποτέ, αλλά και εμείς είμαστε ως συνδυασμός έτοιμοι όσο ποτέ. Το ψηφοδέλτιό μας διαθέτει αξιόλογα και έμπειρα στελέχη…»

«Προσπαθούμε και τους τελευταίους δύσπιστους, αλλά προβληματισμένους συμπολίτες μας, να τους πείσουμε, να κερδίσουμε δηλαδή την εμπιστοσύνη και των συμπολιτών μας που δεν ήταν κοντά στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας»,  ούτε κοντά στον Μάκη Παπαδόπουλο, αλλά ούτε και σε κάποιον από μας τους υποψηφίους που απαρτίζουμε το ψηφοδέλτιο με τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων. Όπως είπε στην πρόσφατη ομιλία του στην Νέα Καρβάλη ο Μάκης Παπαδόπουλος, είναι έτοιμος όσο ποτέ, αλλά και εμείς είμαστε ως συνδυασμός έτοιμοι όσο ποτέ. Το ψηφοδέλτιό μας διαθέτει αξιόλογα και έμπειρα στελέχη που άσκησαν διοίκηση και στον Δήμο Καβάλας και στον πρώην Δήμο Φιλίππων, αλλά και στελέχη που έχουν ασκήσει διοίκηση σε θεσμικά όργανα, όπως είναι ο Ιατρικός Σύλλογος, όπου διετέλεσα πρόεδρος, όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο και αλλού. Άρα μιλάμε για έναν συνδυασμό αυτών των δυο στοιχείων, αξιόλογα και έμπειρα στελέχη, που αποτελούν τη βάση για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει στους πολίτες της Καβάλας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κροκίδης.

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω για τη δεύτερη Κυριακή. Η μάχη των μαχών είναι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Μένω σε αυτό. Ό,τι κάνω και ό,τι λέω είναι για αυτή την Κυριακή…»

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί εφικτό τον στόχο ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής Μας» να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, στην περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο Ξενοφών Κροκίδης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω για τη δεύτερη Κυριακή. Έχω πει σε μία ακόμη συνέντευξη στην εφημερίδα «Ενήμερος», ότι η μάχη των μαχών είναι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Μένω σε αυτό. Ό,τι κάνω και ό,τι λέω είναι για αυτή την Κυριακή. Όλη μου η προσπάθεια για την παράταξή μας και για τον Μάκη τον Παπαδόπουλο αλλά και προσωπικά και για εμένα, έχει να κάνει με αυτήν την πρώτη Κυριακή των εκλογών». 

«Ως Ξενοφών Κροκίδης και ως γιατρός έχω την ανάγκη εκεί στο μέσον του ψηφοδελτίου μας, να είμαι και εγώ ένας από τους τέσσερις σταυρούς, προκειμένου να «κοσμήσω», να το πω και αυτό και λίγο… εγωιστικά, τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας»

«Ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μας που στην προκειμένη περίπτωση η στήριξη μεταφράζεται σε ψήφο. Θέλω να εναντιωθώ σε έναν μύθο που κυκλοφορεί, ότι οι γιατροί διαχρονικά και σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, δεν χρειάζονται ψήφο, είναι βγαλμένοι γιατί έχουν κάποιο βαθμό δημοτικότητας παραπάνω από κάποιους άλλους. Εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Εγώ προσωπικά λέω σε όλους τους γνωστούς μου ότι «ιδρώνω τη φανέλα» τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα άδεια και περπάτησα όλη την Καβάλα. Μίλησα με επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας και προσπάθησα να κερδίσω ανθρώπους που δεν είναι κοντά στον «Τόπο της Ζωής Μας» και τον Μάκη Παπαδόπουλο. Θεωρώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις το έχω καταφέρει, αλλά ξαναλέω ότι ως Ξενοφών Κροκίδης και ως γιατρός έχω την ανάγκη εκεί στο μέσον του ψηφοδελτίου μας, να είμαι και εγώ ένας από τους τέσσερις σταυρούς, προκειμένου να «κοσμήσω», να το πω και αυτό και λίγο… εγωιστικά, τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας», επισήμανε ακόμη στις δηλώσεις του στον «Ε» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας.

«Θα είμαι κοντά στα προβλήματά των πολιτών και θα καταθέτω προτάσεις, προκειμένου η φωνή τους, να φτάνει πιο εύκολα στους υπεύθυνους που ασκούν τη διοίκηση…»

«Ήδη έχω επεξεργαστεί κάποιες προτάσεις, επειδή είμαι άνθρωπος οργανωτικός. Πιστεύω ότι θα τιμήσω την ψήφο των συμπολιτών μου. Θα είμαι κοντά στα προβλήματά τους και θα καταθέτω προτάσεις, προκειμένου η φωνή των συμπολιτών μας, να φτάνει πιο εύκολα στους υπεύθυνους, τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, σε αυτούς που ασκούν τη διοίκηση. Βλέπω καθημερινά πολύ κόσμο και είμαι και πάνω από όλα ρεαλιστής. Δίνουμε έναν αγώνα για να κερδίσουμε, αλλά και αν η προσπάθειά μας αυτή δεν ευοδωθεί με επιτυχία, εμείς θα είμαστε πάλι εκεί για τους Καβαλιώτες, για όλους αυτούς που συνομιλήσαμε και ήρθαμε σε επαφή όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα», ανέφερε καταληκτικά  στις δηλώσεις του ο Ξενοφών Κροκίδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button