Εργασία

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς τους Αμμολόφους

Από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου θα εκτελούνται τα τακτικά δρομολόγια του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, από και προς τους Αμμολόφους του δήμου Παγγαίου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ., Κώστας Πανταζής, ήδη το περασμένο σαββατοκύριακο εκτελέστηκαν τα πρώτα δρομολόγια προς τον συγκεκριμένο προορισμό, με την επιβατική κίνηση να είναι ικανοποιητική.

Έξι δρομολόγια καθημερινά από και προς Αμμολόφους από την Παρασκευή– Θα εκτελούνται δρομολόγια και από Ελευθερούπολη προς Αμμολόφους

«Από την Παρασκευή (7/6) ξεκινάμε κανονικά τα δρομολόγια προς Αμμολόφους. Συνολικά θα είναι έξι δρομολόγια την ημέρα, μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Από εκεί και μετά θα διπλασιαστούν. Να σημειώσω ότι πλέον εκτελούνται δρομολόγια προς Αμμολόφους όχι μόνο από Καβάλα, αλλά και από Ελευθερούπολη. Τα δρομολόγιά μας προς Αμμολόφους αρχίζουν φέτος σχεδόν 10 μέρες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι. Αν και οι μαθητές ακόμη δίνουν εξετάσεις, βλέπουμε ότι υπάρχει μια επιθυμία του κόσμου, λόγω ζέστης, να μετακινηθεί προς τον δημοφιλή προορισμό των Αμμολόφων, αν και ακόμη, όπως διαπιστώσαμε, δεν έχουν ανοίξει όλα τα beach bar», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Πανταζής.

«Τα μηνύματα είναι καλά. Φαίνεται ότι ο τουρισμός θα είναι αυξημένος…»

Αναφορικά με το πως «βλέπει» ότι θα κινηθεί το φετινό καλοκαίρι για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ., ο πρόεδρός του επισήμανε: «Τα μηνύματα είναι καλά. Φαίνεται ότι ο τουρισμός θα είναι αυξημένος. Αυτό ελπίζουμε και εμείς, να έχουμε δηλαδή μια αυξημένη επιβατική κίνηση, ώστε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα. Είμαστε σε αυτόν τον δρόμο πλέον. Το μόνο πρόβλημά μας είναι στο νησί της Θάσου. Οι Βαλκάνιοι έρχονται με τα οχήματά τους εκεί, οπότε έχουμε μποτιλιάρισμα  και καθυστερήσεις και φυσικά όχι πολύ κόσμο στα λεωφορεία μας. Έχει αλλάξει η μορφή του τουρισμού στο νησί. Αλλά έτσι πορευόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα συνεχίσουμε τα δρομολόγια και θα τα ενισχύσουμε και στη Θάσο».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button