Καβάλα

Ντίνος Κλειτσιώτης και Αναστασία Ιωσηφίδου συμφώνησαν στη διεξαγωγή δημοσκόπησης

Ντίνος Κλειτσιώτης και Αναστασία Ιωσηφίδου συμφώνησαν τελικά στη διεξαγωγή δημοσκόπησης για την ανάδειξη του επικεφαλής υποψηφίου δημάρχου στον Δήμο Καβάλας, ενώ αρνητικός στη δημοσκόπηση δήλωσε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Οι τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι συναντήθηκαν εκ νέου την Πέμπτη (30/3) και πάλι με πρωτοβουλία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Δράκου, για να επικυρώσουν την πρόταση για τη διεξαγωγή δημοσκόπησης, η οποία είχε κατατεθεί στην πρώτη συνάντηση των τριών υποψηφίων στις αρχές της εβδομάδας.

Η δημοσκόπηση θα διεξαχθεί πριν από το Πάσχα – Ντίνος Κλειτσιώτης: «Σκοπός των συναντήσεων μας ήταν ο χώρος μας να κατέλθει συντεταγμένα στις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου…»

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο Ντίνος Κλειτσιώτης, η δημοσκόπηση για την ανάδειξη του επικεφαλής υποψηφίου δημάρχου Καβάλας από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί πριν από το Πάσχα.

«Σκοπός των συναντήσεων μας ήταν ο χώρος μας να κατέλθει συντεταγμένα στις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου. Συμφωνήσαμε εγώ και η κ. Ιωσηφίδου ότι αυτός που θα βγει πρώτος από τη δημοσκόπηση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Ο κ. Χρυσανίδης είχε τις αντιρρήσεις του κι αυτό είναι θεμιτό. Σε κάθε διάλογο δεν συμφωνούμε πάντα. Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ο καταλληλότερος. Εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, στο να κάνουμε αυτή τη δημοσκόπηση, η οποία θα υλοποιηθεί μέχρι το Πάσχα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κλειτσιώτης.

«Το παρελθόν έχει διδάξει ότι ο κατακερματισμός δεν ωφελεί, αλλά ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εκλογής…»

 «Έγινε μια καλή συζήτηση, υπήρξε κοινός στόχος κι αυτός είναι το να διεκδικήσουμε με μεγάλες πιθανότητες τον Δήμο Καβάλας. Κατά γενική ομολογία ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα και στις ανάγκες των πολιτών. Αυτό πιστεύω κι εγώ προσωπικά και γι’ αυτόν τον λόγο κατεβαίνω στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Συμφωνήσαμε όμως με την κ. Ιωσηφίδου τουλάχιστον στο να πραγματοποιηθεί αυτή η δημοσκόπηση, με απώτερο στόχο ο χώρος να κατέλθει στις εκλογές συντεταγμένα. Το παρελθόν έχει διδάξει ότι ο κατακερματισμός δεν ωφελεί, αλλά ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εκλογής. Σε μια εσωκομματική αντιπαλότητα δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, πολλά άλλα που δυστυχώς δεν φέρνουν κοντά τους συμπολίτες μας, στο να ψηφίσουν αυτόν που είναι ο καταλληλότερος. Όταν δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και όξυνση, προκύπτουν αντίθετα αποτελέσματα», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button