Καβάλα

Νέα συνάντηση των τριών «γαλάζιων» υποψηφίων δημάρχων Καβάλας

Ντίνος Κλειτσιώτης: Συμφωνήσαμε ότι ο κατακερματισμός δεν ωφελεί κανέναν / Τα νεότερα για την κοινή κάθοδο θα προκύψουν από τη συνάντηση, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση

Το πρωί της Πέμπτης (30/3) θα συναντηθούν εκ νέου οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Χαράλαμπος Χρυσανίδης, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Δράκου, προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα γίνει ή όχι δημοσκόπηση για την ανάδειξη ενός υποψηφίου δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου.

Για τις προσπάθειες συνεννόησης ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους, οι οποίες άρχισαν από την περασμένη Παρασκευή (24/3) με πρωτοβουλία του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας, Μπάμπη Δράκου, μίλησε στον «Ενήμερο», ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Συμφωνήσαμε ότι ο κατακερματισμός αυτός δεν ωφελεί κανέναν – Ο διάλογος θα συνεχιστεί…»

«Η πρώτη συνάντησή μας έγινε με σκοπό να δούμε πως αυτός ο κατακερματισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παράταξη (Νέα Δημοκρατία), μπορεί να αντιμετωπιστεί με το να κατεβεί ένας υποψήφιος δήμαρχος από τον χώρο, αν αυτό είναι δυνατόν. Περίμενα πραγματικά αυτήν την πρωτοβουλία του κ. Δράκου. Έστω και αργά έγινε και το αποτέλεσμα πιστεύω ότι ήταν θετικό. Συμφωνήσαμε ότι ο κατακερματισμός αυτός δεν ωφελεί κανέναν. Δεύτερον ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο κενό εξουσίας, να το πω έτσι, στον Δήμο Καβάλας και γι’ αυτό οι τόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Η πρόταση που μπήκε στο τραπέζι, καθώς ο καθένας από τους τρεις θεωρεί ότι είναι αυτός που πρέπει να ηγηθεί, ήταν να γίνει μια δημοσκόπηση από μια εταιρεία κοινής αποδοχής και πανελλήνιας εμβέλειας, ώστε να μην αμφισβητηθεί κανένα αποτέλεσμα. Εγώ και η κ. Ιωσηφίδου αποδεχτήκαμε την πρόταση, ο κ. Χρυσανίδης όχι. Όμως ο διάλογος θα συνεχιστεί», επισήμανε σχετικά στα όσα είπε στον «Ε» ο κ. Κλειτσιώτης.

«Τα νεότερα για την κοινή κάθοδο θα προκύψουν από τη συνάντηση της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση…»

«Έχουμε συμφωνήσει λοιπόν να βρεθούμε ξανά την Πέμπτη (30/3) το πρωί και να οριστικοποιήσουμε το ναι ή το όχι στη δημοσκόπηση. Επομένως τα νεότερα για την δημοσκόπηση και για την κοινή κάθοδο θα προκύψουν από τη συνάντηση της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση. Πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Θα δούμε τι θα προκύψει από αυτή τη νέα συνάντηση, παρουσία και πάλι του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας, του κ. Δράκου. Το να κατέβουν και οι τρεις υποψήφιοι, δεν αποκλείει το να βγει κάποιος δήμαρχος, αλλά ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές. Αυτό που με προβληματίζει προσωπικά εμένα, είναι ότι και ο κόσμος του χώρου μας που βλέπει αυτόν τον κατακερματισμό, δεν θέλει αυτήν την εικόνα. Πρέπει να σεβαστούμε την άποψη των συμπολιτών και ομοϊδεατών μας, οι οποίοι επιθυμούν να κατέλθει ένας και μόνον υποψήφιος για να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Ας περιμένουμε λοιπόν και τη συνάντηση της Πέμπτης (30/3), για να έχουμε όλα τα νεότερα στα χέρια μας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button