Καβάλα

Νέα διοίκηση και υψηλοί στόχοι για το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας

Στις αλλαγές που έχουν προκύψει στο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Υπενθυμίζεται ότι στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας, οι εταίροι είναι συνολικά τρεις, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα το 51%, το 29% και το 20%.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση…»

«Μετά από τις αλλαγές που είχαμε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, η πλειοψηφία ζήτησε να υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, για μια νέα προσπάθεια ενίσχυσης του Βιοτεχνικού Πάρκου. Εμείς ως προηγούμενη διοίκηση και ως Επιμελητήριο Καβάλας τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση, με μία διοίκηση, η οποία ορίστηκε το 2019 με πρόεδρο τον Παύλο Τσουμάκη, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας», ανέφερε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας.

«Ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις…»

«Έγινε μία πολύ καλή δουλειά, συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά προβλήματα που είχε το Βιοτεχνικό Πάρκο, ξεκαθαρίστηκε τι συμβαίνει με τους παλιούς οικοπεδούχους, μπήκαν νέοι οικοπεδούχοι και από εκεί και πέρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο πλέον ο χώρος να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από πέντε χρόνια. Έτσι έχουμε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ορίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση των μελών του Βιοτεχνικού Πάρκου. Θα γίνει και το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να εκλογεί και ο νέος πρόεδρος και ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις να γίνονται σε αυτόν τον χώρο και ο αναπτυξιακός ρόλος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας στο τέλος πραγματικά να πάρει σάρκα και οστά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button