Καβάλα

Μπάμπης Δράκος: Υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων

Κοινό σημείο αναφοράς, αλλά και διαφωνίες που μπορούν να ξεπεραστούν, διαπίστωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, στη δίωρη συνάντηση που είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (24/3) με τους υποψηφίους δημάρχους Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, Ντίνο Κλειτσιώτη και Χαράλαμπο Χρυσανίδη.

«Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, νομίζω ότι υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς και ότι σε πολλά πράγματα οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι συμφωνούν. Υπάρχουν και κάποιες διαφωνίες που μπορούν όμως να ξεπεραστούν από εδώ και πέρα, με μια ή δυο συναντήσεις ακόμη που μπορούν να κάνουν μεταξύ τους, για να υπάρξει αποτέλεσμα για το καλό της Καβάλας», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, πάντοτε η πίεση του κόσμου από κάτω οδηγεί τους υποψήφιους στο να ενωθούν οι δυνάμεις, να συστρατευθούν, για το καλό της πόλης…»

«Όσοι γνωρίζουν από δημοτικές εκλογές ξέρουν ότι πάντα έτσι γίνεται, αυτό ισχύει. Δηλαδή, όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, πάντοτε η πίεση του κόσμου από κάτω, οδηγεί τους υποψήφιους στο να ενωθούν οι δυνάμεις, να συστρατευθούν, να σκεφτούν και ο καθένας να αναλογιστεί το τι πρόκειται να κάνει για το καλό της πόλης. Αυτή ήταν πάντα, είναι και θα είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα όποιες διαφοροποιήσεις υπάρχουν μπορεί να ξεπεραστούν με μια συνεννόηση, κάποιος να κάνει πίσω, άλλος μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν 100% σε όλα, αλλά εκείνο που είναι η κορωνίδα όλων αυτών είναι το καλό της πόλης της Καβάλας», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Δράκος.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button