Καβάλα

Μπάμπης Δράκος: Έγινε μια ύστατη προσπάθεια να ενωθούν Ιωσηφίδου και Χρυσανίδης

Μια ύστατη προσπάθεια να ενώσουν τις δυνάμεις του η Αναστασία Ιωσηφίδου και ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, μετά την απόσυρση του Ντίνου Κλειτσιώτη από τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας, κατέβαλε την 31η Αυγούστου, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας και απαντώντας στην ερώτηση, αν η απόσυρση Κλειτσιώτη διευκόλυνε την κατάσταση στην τοπική Νέα Δημοκρατία, ο κ. Δράκος απάντησε: «Η απόσυρση του Ντίνου Κλειτσιώτη θα διευκόλυνε την κατάσταση στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπου τρεις ήταν οι υποψηφιότητες, αν σκεφτόταν λίγο παραπάνω οι εναπομείναντες να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αυτό το είπα εγώ την 31η Αυγούστου μετά τη δήλωση απόσυρσης του Ντίνου Κλειτσιώτη και στην κ. Ιωσηφίδου και στον κ. Χρυσανίδη. Μήπως δηλαδή μπορέσουν και ενώσουν τις δυνάμεις τους για να έχουμε μια πιο αποτελεσματική διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας. Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος. 

«Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, γιατί πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η μέρα των εκλογών είναι μια και από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι για τα επόμενα χρόνια να συμβιώνουμε για το καλό της πόλης και του Δήμου», ανέφερε καταληκτικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button