Παγγαίο

Με κέφι και χορό η ετήσια γιορτή του προσωπικού και η κοπή της Βασιλόπιτας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του προσωπικού και η κοπή της Βασιλόπιτας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φ.Ν.Θ. κ. Στεφάνου.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Ζαχαράκης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, το οποίο προσφέρει το ιατρικό, θεραπευτικό, νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό επισημαίνοντας πως κάθε χρόνο θα πρέπει να είναι ο σημαντικότερος στόχος όλων.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας τιμήθηκε ο ιατρός καρδιολόγος κ. Ευάγγελος Μαντζαλάρδας σε αναγνώριση της προσφοράς του προς τους ασθενείς. Τέλος η βραδιά συνεχίστηκε με το αμείωτο γλέντι του προσωπικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αντιπυρική προστασία Ελευθερούπολης- Φωτογραφίες

Μετά απο συντονισμένες προσπάθειες και συνεχείς πιέσεις επιτέλους ξεκίνησε το έργο της αντιπυρικής προστασίας Ελευθερούπολης . Ενα τεράστιο έργο που θα θωρακίσει την Ελευθερούπολη…

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button