Παγγαίο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Κ-16 στην Ελευθερούπολη

Ακόμη μία αθλητική διοργάνωση και μάλιστα πανελλήνιου βεληνεκούς ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Δήμο μας !
Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου Κ16 έφτασαν αισίως στο τέλος τους, αφήνοντας ικανοποιημένους τους αθλητές, τα επιτελεία, τους θεατές – τηλεθεατές ( που οι δεύτεροι ξεπέρασαν τους 10 χιλιάδες ) και εμάς. Μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με την άψογη συνεργασία του Δήμου Παγγαίου, Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους !
Μία εμπιστοσύνη που φυσικά δεν προέκυψε τυχαία. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμαστε ανελλιπώς για τον αθλητισμό μας, τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων όσο και πνευματικής καλλιέργειας. Ως Δήμαρχος είμαι πραγματικά υπερήφανος που μπορώ να πω με βεβαιότητα πως πετύχαμε και τα δύο !
Πετύχαμε :
📌Την ύπαρξη ενός εξαιρετικά σύγχρονου γηπέδου που είναι ικανό να λάβει έγκριση ώστε να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες.
📌Την μέριμνα για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Εγκαταστάσεις οι οποίες κάποιες έχουν υλοποιηθεί ήδη ενώ άλλες επρόκειτο να υλοποιηθούν άμεσα.
📌Την στήριξη, βελτίωση και αύξηση αθλητικών συλλόγων στον Δήμο μας.
📌Την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχής μας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας .
Η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ ! Συνεχίζουμε, με την εμπειρία και την ώθηση από τις επιτυχίες του παρελθόντος, με όραμα και ενθουσιασμό για το μέλλον !
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από καρδιάς τον ακούραστο συνεργάτη και φίλο μου Christos Bosmpotis όλους τους αιρετούς συνεργάτες μου , τους Υπαλλήλους του Δήμου καθώς και όλους τους εθελοντές για την δουλειά που κατέβαλαν, πολλές φορές κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, για την υλοποίηση του εν λόγω εγχειρήματος. Η άψογη συνεργασία αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων κάνει θαύματα !

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button