Περιφέρεια

«Μαζί για την Αλλαγή»: Ψήφος κατά συνείδηση στον β΄ γύρο

Από τον συνδυασμό «Μαζί για την Αλλαγή» του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δαμιανού Καγγελίδη, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή είναι προς όφελος της δημοκρατίας. Η αυτοδιοίκηση είναι η πιο άμεση μορφή δημοκρατίας και πρέπει να βγει ενισχυμένη.

Όσον αφορά το μείζον θέμα που μας ρωτάνε όλοι, η άποψη μας είναι ξεκάθαρη. Ψήφος κατά συνείδηση. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στους ψηφοφόρους μας αλλά και απέναντι στην δημοκρατική μας συνείδηση να δίνουμε κατευθύνσεις.

Δεν είναι στην πολιτική μας κουλτούρα κάτι τέτοιο. Οι πολίτες, αφού σταθμίσουν όλα τα δεδομένα θα αποφασίσουν οι ίδιοι ποιος θέλει να έχει στα χέρια του το τιμόνι της περιφέρειας μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα προσπαθήσουμε να τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button