Περιφέρεια

Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη υπέβαλλε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου

Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη υπέβαλλε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου, ανέφερε:

“Σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση εις βάρος του κ. Ηλία Γκιώνη, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι προχθές, διότι τα ξημερώματα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram το όνομα και φωτογραφίες μου, καταγγέλλοντάς με για όσα φαντάστηκε ήδη από την Τετάρτη. Θα ασκήσω άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου, όχι μόνο εναντίον του προαναφερόμενου κυρίου, αλλά και εις βάρος όποιου θελήσει να τον μιμηθεί. Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος, και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου“.

Ο Ηλίας Γκιώνης αποκαλείται ακτιβιστής και είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστές τις υποθέσεις revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να “έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας”, και μέσω του προφίλ του στα social media “προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες”.

ΠΗΓΗ: https://inkomotini.news/

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη μήνυση που υποβάλλεται κατά του «ακτιβιστή» Ηλία Γκιώνη, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο instagram εκτοξεύει κατηγορίες προς όλες τις κατευθύνσεις, πολιτικούς, αστυνομικούς και επιχειρηματίες, χωρίς ωστόσο να παραθέσει τα στοιχεία που τους επιβεβαιώνουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μήνυση του γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Φιντιρίκου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής του ονόματος του στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας σύμφωνα με την δήλωσή του έχει καταθέσει αδιάψευστα στοιχεία ότι την ημέρα του συμβάντος βρισκόταν στο εξωτερικό για διακοπές με την σύντροφο του και ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button