Αθλητικά

Μήνυση και αγωγή κατά του Haditaghi από Αντωνίου, Δεληκάρη και Πετρόπουλο

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του νέου ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Alexander Haditaghi κατέθεσαν τα δύο μέλη της προηγούμενης διοίκησης, Αντώνης Αντωνίου και Σωτήρης Δεληκάρης καθώς και ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, Πέτρος Πετρόπουλος, με αφορμή δήλωση του Ιρανοκαναδού επενδυτή που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26/10).

Τα μέλη της πρώην διοίκησης κατέθεσαν την μήνυση στην Εισαγγελία Καβάλας, συνοδευόμενοι από τον πρώην υπάλληλο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, Διαμαντή Κωνσταντάρα και τον πρώην νομικό σύμβουλο, Χαράλαμπο Κούφατζη, ενώ έχουν την νομική υποστήριξη του γνωστού νομικού και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ Alexander Haditaghi, σε μία ιδιαίτερα σκληρή γραπτή δήλωση στα αγγλικά, καταφέρεται με «βαρείς» χαρακτηρισμούς τόσο κατά του κ. Πετρόπουλου όσο και των πρώην μετόχων της ομάδας (πλην του κ. Κατσαμακίδη), προτείνοντάς τους «να ακούσουν οι ίδιοι τις συμβουλές τους και να φύγουν τώρα από αυτή την πόλη».

Προηγήθηκε δήλωση του Πέτρου Πετρόπουλου σε τοπικό ΜΜΕ, με την οποία επέρριπτε ευθύνες στον κ. Haditaghi για την κατάσταση της ομάδας της Καβάλας, καθώς όπως είπε, «οδήγησε τα πράγματα σε μία έκρυθμη κατάσταση» και καλούσε τον ίδιο και του συνεργάτες του «να φύγουν με αξιοπρέπεια γιατί δεν έχουν θέση στην πόλη».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button