Περιφέρεια

Κ.Κ.Π.ΑΜΘ: Σύσκεψη φορέων με άξονα την παιδική προστασία

Σύσκεψη φορέων, για τη δικτύωση τους όσον αφορά δράσεις παιδικής προστασίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/11) στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα.

Η σύσκεψη έγινε μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Εισαγγελίας, εκπροσώπων της Κοινωνικής Μέριμνας Α.Μ.Θ., καθώς και των κοινωνικών λειτουργών του δήμου Καβάλας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού και της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της παιδικής κακοποίησης.

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ., η κ. Τζαμπαζλή δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: ”Θέλουμε να κάνουμε μια δικτύωση όλων των φορέων που έχουν σχέση με το παιδί. Ως ο μόνος φορέας της περιοχής που ασχολείται με την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού, θέλουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα για να δούμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά. Στην παρούσα φάση ως Κέντρο προβάλλουμε το κομμάτι της αναδοχής των παιδιών. Προσπαθούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ας είναι αυτή η πρώτη συνάντηση, ώστε στο μέλλον να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις και τις προϋποθέσεις, ώστε να βρεθεί μια οικογένεια και γι’ αυτά τα παιδιά”.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button