Καβάλα

Κώστας Πεφάνης: «Αυτή η θητεία του δημοτικού συμβουλίου ήταν ιδιαίτερη»

«Αυτή η θητεία του δημοτικού συμβουλίου ήταν ιδιαίτερη, καθώς για πρώτη φορά η διοίκηση δεν είχε πλειοψηφία και πολλές φορές η αντιπολίτευση συντονιζόταν και έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις που επιβαλλόταν να τις εφαρμόσει η διοίκηση».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Κώστας Πεφάνης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «πραγματικά δεν έχει λογική η διοίκηση να μη μπορεί να διοικήσει κι αυτό έγινε αρκετές φορές σε αυτή τη θητεία και σε κάποια πράγματα μπορώ να πω ότι μας φρέναρε».

«Ελπίζω το επόμενο διάστημα να απομονωθούν οι φωνές που επιθυμούν την ένταση και να μην έχουμε επανάληψη γεγονότων που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν…»

«Αυτό είχε σαν συνέπεια αντιδράσεις, φωνές που σε καμιά περίπτωση δεν είναι λογικές. Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι χώρος συνάθροισης κοινού, όπως τα γήπεδα ή τα καφενεία, χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε τα γήπεδα, ούτε τα καφενεία. Πρέπει να υπάρχει πολιτισμός και οι συζητήσεις να γίνονται με επιχειρήματα. Δεν γίνεται να μην παίρνουμε απόφαση για κάτι επειδή μας ενοχλεί που είναι δήμαρχος ο κ. Μουριάδης κι όχι κάποιος άλλος. Το λέω υπερβολικά για να καταλάβουμε το μέγεθος της κατάστασης που πολλές φορές κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω το επόμενο διάστημα, αν και υπάρχουν φωνές στο δημοτικό συμβούλιο που επιθυμούν την ένταση και τη δημιουργία εντυπώσεων, να απομονωθούν αυτές οι φωνές και να μην έχουμε επανάληψη γεγονότων που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν», ανέφερε σχετικά ο κ. Πεφάνης.

Χωρίς αντεγκλήσεις η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας

Όσον αφορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα (27/3), ο κ. Πεφάνης δήλωσε: «Ήταν μια φυσιολογική συνεδρίαση θα έλεγα, χωρίς αντεγκλήσεις, αν και έγινε μια προσπάθεια στρέβλωσης κάποιων γεγονότων που παρατηρήθηκαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Παρ’ όλα αυτά κύλησε ομαλά, ολοκληρώθηκε νωρίς και πάρθηκαν αποφάσεις για όλα τα θέματα..

Υπήρχαν ζητήματα όπως η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», η λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο στα χωριά του Δήμου Καβάλας, κάποιες αναμορφώσεις προϋπολογισμών και διάφορα άλλα τυπικά, αλλά ουσιαστικά θέματα που αφορούν την κανονική λειτουργία του Δήμου Καβάλας».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button