Περιφέρεια

Κώστας Αντωνιάδης: Το φορτίο που έχω είναι ιδιαίτερα βαρύ

«Πράγματι, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, εκτιμώντας την συνολική μου στάση, αλλά και το έργο που έχω επιδείξει τα προηγούμενα χρόνια, μου εμπιστεύθηκε μια καίρια και επιτελική θέση, αυτή του αναπληρωτή περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωση που έκανε στον «Ενήμερο», ο Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος παράλληλα ορίστηκε πρόσφατα και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Έρευνας της Π.Α.Μ.Θ.

«Το φορτίο που έχω είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού πρέπει να γνωρίζω όλα τα θέματα της Περιφέρειας…»

 «Είναι μια θέση πάρα πολύ σημαντική και μεγάλης ευθύνης. Το φορτίο που έχω είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού πρέπει να γνωρίζω όλα τα θέματα της Περιφέρειας. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική και για την Π.Ε. Καβάλας, καθώς ο κ. Μέτιος από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, αξιολόγησε και βαθμολόγησε ότι σε αυτή τη θέση πρέπει να είμαι εγώ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο συνάδελφος μας αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς. Όσον αφορά τον ορισμό μου στη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Έρευνας, έχω να πω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο, πολύ κρίσιμο, το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ως Περιφέρεια επενδύουμε στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα, γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από αυτές μπορούμε να καταπολεμήσουμε την ανεργία και να φέρουμε οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας. Παράλληλα, ενισχύουμε και τα δυο εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, γι’ αυτό λέγεται και έρευνας, το Δ.Π.Θ., αλλά και το ΔΙ.ΠΑ.Ε.».

«Πρέπει να επικοινωνήσουμε και να προβάλλουμε το έργο που επιτελεί η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ –  Η αντιπολίτευση ακολουθεί έναν λαθεμένο δρόμο, αυτόν της στείρας αντιπολίτευσης…»

 «Το 2023 είναι ένα προεκλογικό έτος και θα πρέπει να επικοινωνήσουμε και να προβάλλουμε το έργο που επιτελεί η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους συμπολίτες μας, ώστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου να μας δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης. Μέχρι σήμερα έχουμε επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες», συμπλήρωσε ακόμη στη δήλωση του ο κ. Αντωνιάδης.

Όσον αφορά τα όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση στη διοίκηση της Π.Α.Μ.Θ., ο Κώστας Αντωνιάδης σχολίασε: «Η αντιπολίτευση ακολουθεί έναν λαθεμένο δρόμο, αυτόν της στείρας αντιπολίτευσης. Αυτό νομίζω την έχει απαξιώσει στους ψηφοφόρους. Σύντομα θα μπορούσαμε με έναν απολογισμό να δείξουμε το τι έχουμε κάνει στην Π.Ε. Καβάλας και γενικότερα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το έργο μας φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, αλλά και από την απήχηση που έχουμε στο εκλογικό σώμα».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button