Περιφέρεια

Κώστας Αντωνιάδης: Ο πρωθυπουργός εμπιστεύεται τον Χρήστο Μέτιο

«Η Π.Ε. Καβάλας εκτελεί ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, που αφορά στην παράπλευρη οδό Αμισιανών – Κοκκινοχώματος, όπου τα προηγούμενα χρόνια είχαν πλημμυρίσει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στον «Ενήμερο», ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Αντωνιάδης.

«Αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε έργο γίνεται στην Π.Ε.Κ., άμεσα ή έμμεσα, το χρηματοδοτεί η Π.Α.Μ.Θ.»

«Γι’ αυτόν τον λόγο η Π.Ε. Καβάλας, μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συνέταξε τις μελέτες, δημοπράτησε και σήμερα ο ανάδοχος εκτελεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Όμως δεν μένουμε μόνο εκεί. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε έργο γίνεται στην Π.Ε.Κ., άμεσα ή έμμεσα, το χρηματοδοτεί η Π.Α.Μ.Θ. Όταν λέω άμεσα εννοώ τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας και έμμεσα με την κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην Καλαμίτσα, αλλά και οι εργασίες που γίνονται πάνω στο Φρούριο. Επομένως η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. έχει ρόλο και επιτελεί σημαντικό έργο, που είναι ένα αναπτυξιακό έργο. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε το έργο 60 εκ. ευρώ, τον οδικό άξονα Ε61, Καβάλας – Δράμας», σημείωσε σχετικά ο κ. Αντωνιάδης. 

«Η στήριξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σηματοδοτεί όχι μόνο τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μέτιο, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο πρωθυπουργός στον περιφερειάρχη μας…»

«Ήδη οι πολίτες εκτιμούν το έργο του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος πρόσφατα έλαβε την στήριξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κι αυτό σηματοδοτεί όχι μόνο τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μέτιο, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο πρωθυπουργός στον περιφερειάρχη μας. Από το 2019 επί τέσσερα χρόνια μέχρι σήμερα συνεργάστηκαν άψογα. Επομένως ο πρωθυπουργός έχει άμεση αντίληψη των ικανοτήτων και του έργου που επιτελεί η Π.Α.Μ.Θ. που μαζί με την κυβέρνηση κατάφεραν να αλλάξουν τον ρου της περιοχής μας, ώστε να γίνει κόμβος ενεργειακός, αναπτυξιακός και εξωστρεφής», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Αντωνιάδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button