Καβάλα

«Κόλλησε» για τα καλά το έργο της ύδρευσης στον Αμυγδαλεώνα

Δημήτρης Πουρσαϊτίδης: Έχει σταματήσει ουσιαστικά από την ημέρα που ξεκίνησε

«Το έργο της ύδρευσης στον Αμυγδαλεώνα έχει σταματήσει ουσιαστικά από την ημέρα που ξεκίνησε. Ο εργολάβος δεν υπάρχει πουθενά, έχει εξαφανιστεί. Τα χαντάκια υφίστανται, είναι πολλά και επικίνδυνα, κυρίως τις νυχτερινές ώρες».

Τα παραπάνω σημείωσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είχαμε κάποια ατυχήματα με μηχανάκια, ευτυχώς χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό. Εδώ και τρεις μέρες είναι στον Αμυγδαλεώνα η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και προσπαθεί να αποκαταστήσει τα χαντάκια».

«Θέλω να πιστεύω ότι το έργο δεν θα χαθεί και θα προκύψει νέος ανάδοχος που θα είναι πιο υπεύθυνος για να το ολοκληρώσει…»

«Είμαστε στη φάση της προετοιμασίας, ώστε από τις επόμενες ημέρες να πέσει και η άσφαλτος και το τσιμέντο. Πράγματι ήταν ένα έργο που το ζητούσαμε χρόνια, που το έχει ανάγκη ο Αμυγδαλεώνας, ο οποίος μεγάλωσε, τα ρολόγια ύδρευσης αυξήθηκαν πάρα πολύ, το νερό δεν μας φτάνει πλέον κι όλοι περιμέναμε αυτό το έργο, ώστε να μην αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς όμως η εξέλιξη του έργου ήταν άλλη, δεν μας ικανοποιεί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το έργο δεν θα χαθεί και θα προκύψει νέος ανάδοχος που θα είναι πιο υπεύθυνος για να το ολοκληρώσει, καθώς τόσο ανάγκη το έχουμε», ανέφερε ακόμη για το θέμα ο κ. Πουρσαϊτίδης. 

«Με την παρέμβαση της Π.Ε. Καβάλας στους φωτεινούς σηματοδότες, δεν αντιμετωπίζουμε μεγάλες ουρές αυτοκινήτων…»

Αναφορικά με την αύξηση της κίνησης στη διάρκεια των θερινών μηνών στον Αμυγδαλεώνα, ο κ. Πουρσαϊτίδης επισήμανε: «’Όντως η κίνηση αυξάνεται στη διάρκεια του καλοκαιριού. Από πέρυσι όμως, με την παρέμβαση της Π.Ε. Καβάλας στους φωτεινούς σηματοδότες, δεν αντιμετωπίζουμε μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στον κεντρικό οδικό άξονα και λιγότερο χρόνο στις παράπλευρες οδούς. Πέρυσι είδαμε ότι δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα με μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, η διέλευση των οποίων ήταν συνεχής και θέλω να πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα».

Στα σκαριά, αλλά θα αργήσει ο Ε61 – Δεν θα γίνει η παράκαμψη Αμυγδαλεώνα

Τέλος, σχετικά με τον Ε61 και το αν θα προχωρήσει η παράκαμψη του Αμυγδαλεώνα, ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης υπογράμμισε: «Στα σκαριά είναι ο Ε61. Η παράκαμψη του Αμυγδαλεώνα όμως δεν θα γίνει απ’ όσα ακούω. Ο Ε61 έχει μεν ξεκινήσει, ωστόσο εκτιμώ ότι είναι ένα έργο που θα αργήσει να ολοκληρωθεί».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button