Εργασία

Κλειστά για μία εβδομάδα τα Λογιστικά Γραφεία της Καβάλας

Κλειστά θα παραμείνουν από 13 έως 20 Αυγούστου τα Λογιστικά Γραφεία της Καβάλας, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Συλλόγου Λογιστών–Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Καβάλας.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Μετά από απόφαση του ΔΣ, αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για κάποιες ημέρες πριν και μετά τον Δεκαπενταύγουστο ήτοι από Σάββατο 13/08/2022 έως και  Σάββατο 20/08/2022. Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi). Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η παραπάνω περίοδος ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη μετά από τις συνθήκες  συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς (προθεσμίες).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί…

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρεια Καβάλας) την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button