Αθλητικά

Κενό φάκελο κατέθεσε στην ΕΕΑ η ΠΑΕ ΑΟΚ

Κενό φάκελο κατέθεσε στις 2 Αυγούστου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) η ΠΑΕ ΑΟΚ, γεγονός που οδήγησε στην απόρριψη της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα παραπάνω αναφέρονται στο σκεπτικό της ΕΕΑ το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΕΑ

«Η αίτηση αυτή προφανώς υποβλήθηκε εκ μέρους των υπευθύνων της ΠΑΕ, προκειμένου να συμμορφωθεί προς την προθεσμία που τάσσεται από την σχετική διάταξη. Δεν συνοδεύθηκε όμως από κανένα εκ των μνημονευόμενων απαραίτητων δικαιολογητικών, πλην πέντε υπευθύνων δηλώσεων, σε φωτοτυπία, προσώπων που δεν προέκυπτε εξαιτίας της ανυπαρξίας άλλων εγγράφων, ότι είχαν σχέση με την ΠΑΕ.

Συνεπώς ο υποβληθείς φάκελος ήταν όχι απλώς ελλειπέστατος, αλλά κενός περιεχομένου και επομένως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το επιχείρημα που αναφέρεται στο από 04.08.2021 έγγραφο της ΠΑΕ ότι υπεβλήθη η αίτηση με μέρος των δικαιολογητικών για προέλεγχο. Άλλωστε ο προέλεγχος που επικαλούνται δεν είναι ουσιαστικός αλλά λαμβάνει χώρα προκειμένου να διαπιστωθεί εν τάχει η υποβολή ή όχι των δικαιολογητικών, προκειμένου να ζητηθεί από την όποια Α.Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 5 Ν. 4809/2021 η συμπλήρωση των ελλειπόντων.

Μετά διαπίστωση ότι ο φάκελος της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, πέραν από την αίτηση ήταν απολύτως ΚΕΝΟΣ, φαινόμενο που δεν παρατηρήθηκε από ουδεμία άλλη Α.Α.Ε. (ΠΑΕ ή ΚΑΕ) και σε εφαρμογή της προαναφερομένης διατάξεως απεστάλη το υπ’ αριθμ. 1446/23.07.2021 έγγραφο, προκειμένου μέσα στην τασσόμενη προθεσμία (02.08.2021) να προσκομισθεί το σύνολο των δικαιολογητικών.

Η ΠΑΕ ουδεμία ανταπόκριση επέδειξε, ουδέν έγγραφο προσκόμισε, ουδεμία διαφωνία σχετικά με την «προθεσμία» εξέφρασε, την οποία άλλωστε είχε αποδεχθεί με την κατάθεση της αίτησης.

Επιπλέον είναι ενδεικτικά της αποδοχής για τις σύννομες ενέργειες της ΕΕΑ, ότι όχι μόνο σε οποιαδήποτε ενέργεια, έγγραφη, ή τηλεφωνική δεν προέβη αλλά την 02.08.2021, ημέρα λήξεως της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών, απεστάλη στην Επιτροπή το υπ’ αριθμ.πρωτ. 62/02.08.2021 έγρραφο του Ιδρυτικού Σωματείου, με το οποίο ζητήθηκε παράταση της προθεσμίας μέχρι την 11.08.2021 για διάφορους λόγους και ιδιαίτερα εξαιτίας της «εν εξελίξει μεταβίβασης της» σε νέο ιδιοκτήτη.

Προθεσμία φυσικά την οποία η Ε.Ε.Α δεν μπορούσε να χορηγήσει με βάση τον Νόμο.

Για την Επιτροπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τζουλάκης»

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button