Αστυνομικά

Καβάλα: Πως εκβίαζαν οι ανήλικοι τις συμμαθήτριές τους

Kοινό μυστικό ανάμεσα στους μαθητές φαίνεται πως ήταν η καταγγελία στην Καβάλα πως μία ομάδα ανήλικων είχε βρεθεί με χιλιάδες ευρώ στα χέρια εκβιάζοντας συμμαθητές τους.

Στον Άγγελο Λαμπίδη και στο Live News στην τηλεόραση του MEGA η μητέρα ενός θύματος «έσπασε» τη σιωπή της και κατήγγειλε ότι η γκάμα των εκβιασμών είχε από όλα: Από την αρπαγή κινητών τα οποία τα θύματα για να τα πάρουν πίσω έπρεπε να καταβάλουν λύτρα, μέχρι την απειλή για φωτομοντάζ που θα διαπόμπευε τα ανήλικα θύματα της συμμορίας.

«Εκεί που παίζανε της έπαιρνε κάποια αντικείμενα, της έλεγε δώσε τα χρήματα για να στο δώσω, μετά είχαν… ξέρεις τώρα… κάποια φλερτάκια και τέτοια της ηλικίας “άμα δε μου δώσεις λεφτά θα πω ότι εκάναμε“, αυτό το πράγμα, “μια φωτογραφία θα την κάνω ότι είσαι γυμνή“. Και μετά τα άλλα τα υπόλοιπα “γιατί έδωσες σε αυτόν; Δώσε και σε μένα γιατί θα πω ότι έδωσες σε αυτόν”. Σιγά σιγά ζητούσαν μέχρι 150 ευρώ» αναφέρει η μητέρα θύματος.

Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων ερευνάται, όπως και τα ποσά που αποκόμισαν οι ανήλικοι εγκληματίες για τους οποίους τώρα τον λόγο έχει η πολιτεία, ενώ για το θέμα έχει υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα ανηλίκων.

Πηγή: MEGA TV

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button