Εργασία

Κάλυψη του κόστους των καυσίμων στους αλιείς, υποσχέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αλιέων με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ο κ. Κεδίκογλου υποσχέθηκε άμεσες λύσεις στο αυξημένο κόστος των καυσίμων, που αποτελεί αυτήν την περίοδο το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα των αλιέων.

Ο πρόεδρος των γρι – γρι Καβάλας Γιάννης Μανιός, σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι τόσο ο υφυπουργός, όσο και ο διευθυντής του γραφείου του Ανδρέα Θεοφίλου ήταν ενημερωμένοι για τα θέματά τους.

«Η συνάντηση κράτησε περίπου 2 ώρες και θέσαμε τα προβλήματα για τα πετρέλαια και κάποια άλλα που μας απασχολούν. Ο κ. Κεδίκογλου μας ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος του μήνα αναμένει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ψηφίσει την πρόταση του κανονισμού που θα δώσει το δικαίωμα στο υπουργείο να αποδεσμεύσει κάποια χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη του αυξημένου κόστους των καυσίμων. Δεν μπορεί να καλυφθεί όλο το κόστος, αλλά τουλάχιστον θα καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτό. Θα μοιράσουμε κάπως την ζημιά», ανέφερε ο κ. Μανιός.

Ο κ. Μανιός ευχαρίστησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για τον ραντεβού που έκλεισε με τον κ. Κεδίκολγου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πολύ θετικό κλίμα της συνάντησης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button