Καβάλα

Κάλεσμα στους Καβαλιώτες να εκφράσουν εμπράκτως την αλληλεγγύη και την αγάπη τους

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς και η σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, προκειμένου να γνωστοποιήσουν την φετινή χριστουγεννιάτικη δράση του Δήμου Καβάλας “Αγκαλιά Αλληλεγγύης-Κάθε Παιδί κι ένα Παιχνίδι”.

Ο κ. Παππάς κάλεσε τους Καβαλιώτες να εκφράσουν εμπράκτως την αλληλεγγύη και την αγάπη τους, ώστε να μεγεθυνθεί η δράση απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Καβάλας.

Την ίδια έκκληση έκανε και η κ. Αργυρίου, σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι θα πάρει δώρο το κάθε παιδί, μας γεμίζει υπερηφάνεια», και ευχήθηκε η φετινή ανταπόκριση των δημοτών να κάνει την Αγκαλιά Αλληλεγγύης «πιο θερμή, πιο σφιχτή και πιο μεγάλη».

Σημειώνεται ότι

Όσοι συνδημότες ενδιαφέρονται να μεγαλώσουν την «Αγκαλιά Αλληλεγγύης», μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν στα συμβεβλημένα με τη δράση καταστήματα παιχνιδιών:

  • Βαφείδης
  • Κιβωτός
  • Μεταξάς
  • Μοδούρας
  • Ευθυμία Μαυράκη (Κρηνίδες),

έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται ο κοινός κουμπαράς που θα καλύψει τις ανάγκες της δράσης, προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών.

Η διανομή των παιχνιδιών θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Χορηγοί

Καφέ μπάρ 1901

Λογιστικό Γραφείο – Δρομπαλή Μαρία & Συνεργάτες

Σκλαρής (κατάστημα Νέας Περάμου) – Δημοσθένης Μαυροχαλιβίδης & Σια

MEDEQ Γ Παπαθανασίου και Σια Ο.Ε.

Κυριάκος Παπαδόπουλος, συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου W29

Και αυτά τα Χριστούγεννα ας ανοίξουμε μια ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ, με ένα δώρο για κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button