Καβάλα

Ικανοποίηση στους κόλπους του εμπορικού κόσμου από την «Λευκή Νύχτα»

Γιάννης Κελγιώργης: Παραδόξως αν και με βροχή, τα καταστήματα δούλεψαν ικανοποιητικά / Ο κόσμος κατέβηκε στο κέντρο της πόλης / Ακολουθεί στο τέλος του καλοκαιριού το summer shoping night

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στους κόλπους του εμπορικού κόσμου της Καβάλας, από την διοργάνωση της φετινής, 9ης κατά σειρά, «Λευκής Νύχτας», η οποία παρά την βροχή που σημειώθηκε στην έναρξή της, κύλησε απόλυτα ομαλά και άφησε μεγάλη αισιοδοξία για την επόμενη.

Τόσο τα καταστήματα εστίασης, όσο και το μεγαλύτερο μέρος των εμπορικών καταστημάτων, κατέγραψαν πολύ ικανοποιητικούς τζίρους, ενώ καλές ήταν και οι εκπτώσεις, στις οποίες προχώρησαν πολλά από τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου. Ούτε και η διασκέδαση όμως πήγε πίσω, καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας, αλλά και ξένοι επισκέπτες, βρέθηκαν στις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας». 

«Εκείνο το βράδυ, παραδόξως αν και με βροχή, τα καταστήματα μετά τις 21.00 και μέχρι το κλείσιμο της αγοράς δούλεψαν ικανοποιητικά…»

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, ο οποίος υπογράμμισε αρχικά: «Είχαμε μια βροχούλα στην αρχή της εκδήλωσης, η οποία προκάλεσε μία αναστάτωση, όμως τέλος καλό όλα καλά. Δεν χρειάζεται εγώ να πω ότι υπάρχει ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου, καθώς μία βόλτα στην αγορά να κάνετε θα σας το πουν αρκετοί συνάδελφοι που εκείνο το βράδυ, παραδόξως αν και με βροχή, τα καταστήματα μετά τις 21.00 και μέχρι το κλείσιμο της αγοράς δούλεψαν ικανοποιητικά. Μάλιστα από κάποιους άκουσα χαριτολογώντας, πρόεδρε να επιλέγετε «Λευκές Νύχτες» με βροχούλα για να μπαίνει κόσμος στα καταστήματα. Υπήρχαν καλές εκπτώσεις, καθώς ό,τι μπορεί ο καθένας να κάνει το κάνει. Ο κάθε καταστηματάρχης θέλει να είναι πιο ελκυστικός για τους πελάτες του. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα είναι θετικό, όχι για όλους φυσικά. Υπάρχουν και επαγγέλματα, τα οποία είναι μη εποχικά, όπως είναι το δικό μου. Γούνες πουλάω κι άρα τέλος Μαΐου δεν μπορώ να έχω την επιτυχία που έχει ένα άλλο κατάστημα». 

«Eίμαστε ικανοποιημένοι, γιατί οι συνάδελφοι μας δούλεψαν, είτε αυτοί είναι του εμπορίου, είτε αυτοί είναι της εστίασης. Γιατί και στην εστίαση μετά τις 10:00 το βράδυ έγινε το αδιαχώρητο. Ο κόσμος κατέβηκε στο κέντρο της πόλης…»

«Από εκεί και πέρα όμως εμείς είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί οι συνάδελφοι μας δούλεψαν, είτε αυτοί είναι του εμπορίου, είτε αυτοί είναι της εστίασης. Γιατί και στην εστίαση μετά τις 10:00 το βράδυ έγινε το αδιαχώρητο. Ο κόσμος κατέβηκε στο κέντρο της πόλης. Χάλασε μόνο η βροχή τα αθλητικά δρώμενα και γι’ αυτό στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ, γιατί τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, ήθελαν να δείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους. Όλα τα υπόλοιπα κύλησαν κανονικά, όπως οι συναυλίες κι ό,τι άλλο δρώμενο είχε σχέση με επαγγελματίες κύλησε κανονικά, απλά έγινε μία διακοπή εκείνο το μισάωρο περίπου που είχαμε την βροχούλα, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί μετά η «Λευκή Νύχτα» μέχρι αργά, όπως ήταν και στο πρόγραμμα», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. 

Μετά τη «Λευκή Νύχτα», ακολουθεί στο τέλος του καλοκαιριού το summer shoping night

Τέλος, αναφερόμενος στα επόμενα σχέδια του Ε.Σ.Κ., ο Γιάννης Κελγιώργης σημείωσε: «Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι στο τέλος του καλοκαιριού. Όταν θα υπάρχει τουρισμός στο φουλ, το summer shoping night, στοχευμένο πάλι στα εμπορικά καταστήματα, στοχευμένο στις μεγάλες προωθητικές ενέργειες και στα εναπομείναντα προϊόντα της καλοκαιρινής περιόδου και νομίζουμε ότι και φέτος με τη βοήθεια όλων των φορέων που τους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στην καθιέρωση της «Λευκής Νύχτας» και μιλώ για το δήμο, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο φυσικά πρωτίστως απ’ όλους, θα κάνουμε μια εξαιρετική εκδήλωση και το καλοκαίρι και θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και πάλι».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button