Καβάλα

Θ. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ρυθμό που προχωρά το Κλειστό του Αμυγδαλεώνα

«Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ρυθμό που προχωρά το έργο. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος, απαντώντας στην επιστολή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των αθλητικών συλλόγων του Δ.Δ. Αμυγδαλεώνα, σχετικά με τις καθυστερήσεις στην ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξάμηνο της αναγκαστικής παράτασης που πήραν όλα τα έργα του δημοσίου σε όλη τη χώρα λόγω της ακρίβειας…»

«Πράγματι είναι ένα έργο που έχει ταλαιπωρηθεί κι έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία του Αμυγδαλεώνα κι άλλων οικισμών της ευρύτερης περιοχής. Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2021, βρισκόμαστε έναν χρόνο και λίγο παραπάνω και το έργο καθυστερεί. Οι εργασίες δεν ήταν ιδιαίτερα πολλές και θεωρούσαμε ότι μέσα στο χρονοδιάγραμμα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το έργο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξάμηνο της αναγκαστικής παράτασης που πήραν όλα τα έργα του δημοσίου σε όλη τη χώρα λόγω της ακρίβειας, οπότε αυτοδίκαια ο εργολάβος πήρε παράταση και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης την ταλαιπωρία και τον χρόνο που χάθηκε από την περιπέτεια του κορωνοϊού», τόνισε σχετικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Καταλαβαίνω και κατανοώ την ταλαιπωρία που ζουν τα παιδιά και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου…»

 «Ευελπιστούσαμε σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή ότι θα το είχαμε τον Φεβρουάριο, δυστυχώς όμως έμειναν εκκρεμότητες, όπως μια εξέδρα που πρέπει να στηθεί και το τρίψιμο και βάψιμο του παρκέ καθώς και κάποιες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, οι οποίες όμως μπορούν να γίνουν παράλληλα με τη χρήση του γηπέδου. Καταλαβαίνω και κατανοώ την ταλαιπωρία που ζουν τα παιδιά και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Βέβαια το ύφος δεν μπορώ να πω ότι με καθιστά ιδιαίτερα σύμφωνο. Προφανώς προκύπτει από την αγανάκτηση, την ταλαιπωρία που υφίστανται τα παιδιά και οι γονείς τους, δυστυχώς όμως τα δημόσια έργα στην Ελλάδα είναι έρμαια των προθέσεων, των δυνατοτήτων κι άλλων εξωτερικών παραγόντων των κατασκευαστών», σημείωσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων.

«Υπάρχει πρόθεση στα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Δήμου να αξιοποιήσει και τον εξωτερικό χώρο…»

 «Ελπίζω να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο χρονικό διάστημα, για να παραλάβουμε ένα γήπεδο που την ανακατασκευή του εδώ και δεκαετίες επιζητούσαμε, από τα χρόνια του Δήμου Φιλίππων. Ελπίζουμε να παραλάβουμε ένα στολίδι. Υπάρχει πρόθεση στα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Δήμου να αξιοποιήσει και τον εξωτερικό χώρο με μια μελέτη σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με ένα χρηματοδοτικό μέσο να φτιάξουμε πράγματα έξω από το γήπεδο με μπάσκετ, τένις κλπ., δηλαδή ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή εκεί κάτι που θα ξεκινήσουμε γρήγορα σε μελετητικό επίπεδο», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button