Περιφέρεια

Θ. Μαρκόπουλος: Έχουμε την εμπειρία και την διάθεση να οργανωθούμε όπως πρέπει

«Και την εμπειρία έχουμε και την διάθεση έχουμε και προσπαθούμε γενικότερα να οργανωθούμε όπως ακριβώς πρέπει, ώστε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την περιοχή μας».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος ανέφερε ακόμη: «δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή ποιες είναι οι εκκρεμότητες που θα βρούμε μπροστά μας, όμως προσπαθούμε να τις εντοπίσουμε».

Για την επικείμενη συνάντηση των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καβάλας

Ειδικότερα, ο Θόδωρος Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας, Νίκο Δημόπουλο, ο οποίος του έκανε γνωστή τη βούληση του συλλόγου για μία συνάντηση με το σύνολο των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων.

«Βεβαίως και θα επικοινωνήσουμε, δεν είχαμε καμία αντίρρηση, δεν μπορούμε να είμαστε αρνητικοί σε κάτι τέτοιο. Εκείνο στο οποίο πρέπει να σταθούμε, είναι το ότι δεν μπορεί για παράδειγμα να έχει γίνει ανεκτό το ότι οι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη με τα ίδια δεδομένα θα παίρνουν τα τριπλάσια χρήματα σε σχέση με τους κτηνοτρόφους στην Καβάλα και αυτό να έχει τόσο αποδεκτό, ώστε η Περιφέρεια να μην έχει ορθώσει το ανάστημά της σε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα».

«Σηκώσαμε τα μανίκια από νωρίς, εκ των πραγμάτων, δεν γίνεται διαφορετικά. Απαιτείται πολλές φορές λιγότερα να λέμε και περισσότερα να κάνουμε…»

«Εμείς πρέπει να μπορέσουμε να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι δεν είμαστε περισσότερο με κάποιο κόμμα ή με κάποια πολιτική εκδοχή, απ’ ό,τι είμαστε με την περιοχή μας. Αυτό είναι ξεκάθαρο κι αυτό θα εφαρμόσουμε. Σηκώσαμε τα μανίκια από νωρίς, εκ των πραγμάτων, δεν γίνεται διαφορετικά. Απαιτείται πολλές φορές λιγότερα να λέμε και περισσότερα να κάνουμε. Δεν είναι δυνατόν παντού να μας συνοδεύουν λογικές του να βγούμε μια φωτογραφία και το τι θα πούμε. Καλές οι φωτογραφίες, αλλά μέχρι ένα όριο. Εδώ πρέπει να μπορέσουμε να μαζέψουμε κάποια θέματα και θα πρέπει για αυτά τα θέματα τα οποία θα μαζέψουμε, να μπορέσουμε να βρούμε και τις λύσεις. Ούτως ή άλλως αν η προηγούμενη διοίκηση ήταν επιτυχημένη δεν θα επέλεγαν εμάς οι πολίτες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.  Άρα εμείς πρέπει να κάνουμε τη διαφορά», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button