Καβάλα

Θόδωρος Χατζηχρήστος: Η κυβέρνηση «πέτυχε» να μας συσπειρώσει εναντίον της

Για μια μεγάλη συγκέντρωση φορέων που χρόνια έχει να γίνει ανάλογη στην πόλη μας, έκανε λόγο σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ., Θόδωρος Χατζηχρήστος, μ’ αφορμή αυτήν που έγινε πρόσφατα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με στόχο τις αποφάσεις για την αντίδραση στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει τους ελεύθερους επαγγελματίες.

«Ανταποκρίθηκαν όλοι οι κλάδοι, όλα τα σωματεία, όλες οι συλλογικότητες και αυτό μπορούμε να το χρεώσουμε σαν «επιτυχία» της κυβέρνησης που μας συσπείρωσε όλους απέναντί της», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας.

Κλείνουν την Τετάρτη τα καταστήματα εστίασης και όλη η αγορά – Θα γίνει μία συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και θα ακολουθήσει πορεία προς την Εφορία

«Αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη (22/11) που έχει οριστεί ως ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας να κλείσουμε τα καταστήματα εστίασης και όλη την αγορά, που θα είναι επίσης κλειστή, αλλά και να γίνει μία συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας στις 10:00 το πρωί, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς την Εφορία για να καταθέσουμε το ψήφισμά μας στο υπουργείο Οικονομικών. Πέρα από αυτό θα υπάρξει αφισοκόλληση για να ενημερωθούν οι πολίτες και να γνωρίζουν για την κινητοποίηση και το ότι η αγορά θα είναι κλειστή», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Χατζηχρήστος. 

«Αποφασίσαμε να καλέσουμε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας…»

«Το σημαντικότερο της πρόσφατης σύσκεψης είναι ότι αποφασίσαμε από τη συντονιστική επιτροπή να καλέσουμε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα (20/11) στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ώστε να τοποθετηθούν και να μας πείσουν εάν τελικά αυτό το νομοσχέδιο είναι ή δεν είναι άδικο. Περιμένουμε να δούμε αν θα ανταποκριθούν και ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Η πρόσφατη μεγάλη σύσκεψη ήταν ένα μήνυμα για εμάς και για την ευθύνη που έχουμε να οργανώσουμε κάτι πολύ δυνατό, ώστε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση για το φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει. Όλοι συμφώνησαν ομόφωνα να προχωρήσουμε σε αυτή την ημέρα της κινητοποίησης και του «κλεισίματος» της Καβάλας», ανέφερε καταληκτικά ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button