Καβάλα

Θόδωρος Τοτός: «Η διοίκηση του Δήμου μας τιμωρεί και δεν δίνει νερό στους Φιλίππους!»

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλίππων Θεόδωρος Τοτός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από τον Ιανουάριο είναι έτοιμη η γεώτρηση που θα δώσει νερό στους δημότες των Φιλίππων, μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά η διοίκηση του Δήμου δεν έκανε καμία ενέργεια για γίνει η σύνδεση με το χωριό και να αποκτήσουμε επιτέλους καθαρό και ποιοτικό νερό!!

Ο λόγος; Γιατί δε θα συμμετέχω στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου!

Έφτασαν στο σημείο, από την εμπάθειά τους, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ να κάνουν φραγή στον αριθμό του κινητού μου, για να μη δέχονται τις κλήσεις μου, και να αρνούνται να μιλήσουν μαζί μου εδώ και μήνες!

Τους καλώ έστω και τώρα να σοβαρευτούν και να βάλουν σε προτεραιότητα, πάνω από τα πολιτικά τους συμφέροντα και την εμπάθειά τους, τη βασική ανάγκη των δημοτών των Φιλίππων να έχουν νερό!

ΥΣ: Την ίδια περίοδο με τη γεώτρηση των Φιλίππων, έγιναν άλλες δύο αρδευτικές γεωτρήσεις σε Δάτο και Ζυγός, οι οποίες σήμερα λειτουργούν.. Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων αυτών είναι υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Καβάλας… Τυχαίο; Δε νομίζω!

Και φυσικά, η διοίκηση του Δήμου δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει το μεγάλο έργο υδροδότησης όλης της περιοχής των Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου, για να γλιτώσουμε επιτέλους από τις γεωτρήσεις και τα τεράστια έξοδα (που τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες…) και να πίνουμε καθαρό και ποιοτικό νερό!

Θεόδωρος Τοτός

Πρόεδρος Κοινότητας Φιλίππων

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button