Καβάλα

Θόδωρος Παπαδόπουλος: Στόχος να τελειώσει το Γυμνάσιο Κρηνίδων μέχρι τα Χριστούγεννα

Εφικτός φαίνεται ο στόχος της ολοκλήρωσης των εργασιών στο Γυμνάσιο των Κρηνίδων, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά εδώ και περίπου μια εβδομάδα, υπάρχει εργατικό προσωπικό που κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προετοιμασίας, αλλά και όχι μόνο, για να στηθεί το εργοτάξιο εκεί και να ξεκινήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς.

«Οι περγαμηνές που ακολουθούν τον εργολάβο είναι καλές, η φήμη που έχει είναι καλή. Ήδη εκτελεί κάποιο έργο στον Δήμο Καβάλας και ο ρυθμός του είναι πραγματικά καλός, ελπίζω τον ίδιο ρυθμό να ακολουθήσει και στο Γυμνάσιο…»

«Κάνουμε τακτικά συναντήσεις και με την Τεχνική Υπηρεσία και με τους διευθυντές για να διευκολύνουμε τον εργολάβο να προχωρήσει πιο γρήγορα, έχοντας σαν στόχο να τελειώσει το Γυμνάσιο, αν είναι δυνατόν μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ. Αυτός είναι ο στόχος, μένει όμως να αποδειχθεί στην πράξη κι αν θα τα καταφέρουμε. Οι περγαμηνές που ακολουθούν τον εργολάβο είναι καλές, η φήμη που έχει είναι καλή. Ήδη εκτελεί κάποιο έργο στον Δήμο Καβάλας και ο ρυθμός του είναι πραγματικά καλός, ελπίζω τον ίδιο ρυθμό να ακολουθήσει και στο Γυμνάσιο, αλλά και στη Πηλοθεραπευτήριο που ακολουθεί», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με την επιλογή των υδρονομέων από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων αναφέρθηκε και στο θέμα των υδρονομέων που συζητήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, σημειώνοντας: «Όπως κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες, οι υδρονομείς επιλέγονται από το δημοτικό συμβούλιο. Φέτος υπήρχε μια διαφοροποίηση, όσον αφορά το θέμα των προσωπικών δεδομένων. Ψηφίστηκε το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο, συλλέγονται τα απαραίτητα έγγραφα από αυτούς που επιλέχθηκαν και την Τρίτη (2/5) θα ξεκινήσουν να απασχολούνται στους τομείς που θα τους ανατεθούν. Είναι μια απλή διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά και λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά και της διαφοροποίησης, υπήρξε αυτή η μικροένταση. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά όπως κάθε χρόνο και έτσι και στο μέλλον θα επιλέγονται οι άνθρωποι να μετέχουν στην αστυνόμευση του νερού, αλλά και σε εργασίες άλλου είδους».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button