Καβάλα

Θεατρικές συναντήσεις ενηλίκων και παιδιών από τη ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Η ΔΗ.ΚΕ.Θ. και ο Δήμος Θάσου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του Θεάτρου και της «θεατρικής πράξης», σχεδίασαν και υλοποίησαν στο Δημοτικό Camping της Χρυσής Αμμουδιάς , θεατρικές συναντήσεις για ενήλικες και παιδιά στο πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου.

Σκοπός ήταν μια αρχική γνωριμία με τον κόσμο του θεάτρου και επιμέρους στόχοι, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, η απόκτηση γνώσεων, η εμψύχωση των συμμετεχόντων αλλά και η χαρά της συμμετοχής και της δημιουργίας.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, «συναντήθηκαν», μοιράστηκαν, έδωσαν και πήραν, δημιουργώντας στο τέλος μία όμορφη παρέα που αποτέλεσε ένα πετυχημένο επισφράγισμα των συγκεκριμένων δράσεων.

Ταυτόχρονα προέκυψαν – ήταν ενδεικτικό της απήχησης των δράσεων – και συναντήσεις με τους μικρούς φίλους του θεάτρου που βλέποντας τους μεγαλύτερους να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν με παιγνιώδη τρόπο, θέλησαν να συμμετάσχουν στην ομάδα τους.

Έτσι, υλοποιήθηκαν ξεχωριστές συναντήσεις «Θεατρικών Παιχνιδιών» με τη συμμετοχή ατόμων των μικρότερων ηλικιών που κατέληξαν σε μια χαρούμενη γιορτή.

Τις δράσεις εμψύχωσε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της ΔΗ.ΚΕ.Θ. κ. Στέλλα Φουρναράκη και ήταν δωρεάν για όλους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Θάσου 2021 της ΔΗ.ΚΕ.Θ.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button