Περιφέρεια

Η Π.Ε. Καβάλας σχεδιάζει το air sea show 2022

Δράση για την υλοποίηση του Kavala Air Sea Show το 2022, αναλαμβάνει ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα έχει τις πρώτες επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να τεθούν οι βάσεις για την «επιστροφή» του αεροπορικού show στην πόλη μας.

Όπως τόνισε με δηλώσεις που έκανε για το θέμα στον «Ενήμερο» ο Κώστας Αντωνιάδης, το επόμενο διάστημα θα αναζητηθεί εταιρεία που θα αναλάβει τη διοργάνωση του εν λόγω event, ενώ κεντρικός στόχος είναι το show να επεκταθεί και στους τέσσερις δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

«Ανέλαβα την πρωτοβουλία να θέσουμε εξαρχής την όλη διοργάνωση που έχει τα χαρακτηριστικά της μοναδικότητας, που αγαπήθηκε από τους πολίτες, μια διοργάνωση που προσελκύει επισκέπτες, που ταιριάζει με το ανάγλυφο της Καβάλας και πρέπει να διοργανώνεται εδώ γιατί η Καβάλα έχει την τεχνογνωσία, τις υποδομές, αλλά και τους ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την πρωτοβουλία για να καλέσω όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αλλά και τους θεσμικούς φορείς, όπως το Επιμελητήριο, τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους ξενοδόχους, αλλά και την Egnatia Aviation, ώστε από κοινού να μετέχουμε σε μια προσπάθεια συλλογική για τη δημιουργία ενός φορέα που θα είναι υπεύθυνος για το Kavala Air Sea Show. Το εν λόγω show δεν είναι ενός ανθρώπου, αλλά μια συλλογική προσπάθεια, που έχει σαν απώτερο στόχο της να γίνει ένας αυτοχρηματοδοτούμενος θεσμός, ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα του, αλλά και να έχει κέρδη. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις πρώτες συναντήσεις και στόχος μας είναι ο θεσμός αυτός να επανέλθει το 2022», σημείωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button