Καβάλα

Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται μετεγγραφές για να διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από μετεγγραφές για να διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας. Διαθέτει αρκετά ικανά στελέχη τα οποία μπορούν να τεθούν επικεφαλής του ψηφοδελτίου και να κερδίσουν τον δήμο.

Τα σενάρια που διακινούνται τελευταία για υποψήφιο δήμαρχο κοινής (;) αποδοχής εκτός του πολιτικού χώρου της ΝΔ, είτε δείχνουν άγνοια κινδύνου από αυτούς που τα προωθούν, είτε στοχεύουν στην εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων.

Είναι προφανές πως ένας συνδυασμός με επικεφαλής υποψήφιο εκτός ΝΔ, θα πυροδοτήσει διασπαστικές τάσεις και θα οδηγήσει σε «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο. Δικαίως, αφού στελέχη του κόμματος που αγωνίζονται χρόνια με την παράταξη θα βρεθούν στο περιθώριο, παραγκωνισμένα και απαξιωμένα. Το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους του κόμματος

Επιπλέον το σενάριο για επικεφαλής εκτός παράταξης, απαξιώνει το ίδιο το κόμμα, το οποίο ενώ κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή, παρουσιάζεται σαν να μην έχει ικανά στελέχη να ηγηθούν ενός δημοτικού συνδυασμού.

Τέλος, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν άπαντες ότι ο πρώτος είναι πρώτος και οι υπόλοιποι έπονται. Αν ο «κοινής αποδοχής» υποψήφιος εκλεγεί δήμαρχος, αυτός είναι που θα κάνει κουμάντο και οι υπόλοιποι θα μείνουν με την «πολιτική υπέρβαση» στο χέρι…

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button