Αθλητικά

Η ΕΠΣΚ διαθέτει τα έσοδα του τελικού του Super Cup στους πυρόπληκτους του Νέστου 

Από την ΕΠΣ Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς θα προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεννόηση πάντα με τις διαγωνιζόμενες ομάδες, καθώς τα έσοδα από τον τελικό του Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης” αναμένεται να διατεθούν στους πυρόπληκτους του Δήμου Νέστου. 

Η ΕΠΣ Καβάλας, με γνώμονα πάντα το κοινωνικό καλό και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, προχώρησε στην εν λόγω απόφαση, αφού πρώτα συζήτησε την πρόταση αυτή με τις δύο ομάδες του τελικού, ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, καταλήγοντας σε αυτήν τη σημαντική κίνηση.

Οι πρόσφατες φωτιές στην περιοχή του Δήμου Νέστου έχουν αφήσει σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων και η ΕΠΣ Καβάλας επιθυμεί να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων αυτών με όποιον τρόπο μπορεί. Ελπίζουμε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να ανακουφίσει έστω και λίγο τον πόνο αυτών των ανθρώπων. 

Συνεπώς, έχουμε έναν ακόμα λόγο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος για έναν πολύ σημαντικό, από κάθε άποψη, αγώνα. 

Η ΕΠΣΚ ευχαριστεί τον Φίλιππο Αναστασιάδη

Ο πρόεδρος, κος Γιώργος Πριονίδης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το δήμαρχο Παγγαίου, κο. Φίλιππο Αναστασιάδη, για την παραχώρηση  του αμφιθεάτρου “Φρίξος Παπαχρηστίδης” του Δήμου Παγγαίου, για τις ανάγκες διεξαγωγής της Σχολής UEFA B,  που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

O κος. Αναστασιάδης δείχνει για ακόμα μία φορά την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο της ΕΠΣ Καβάλας. 

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, κο. Χρήστο Μποσμπότη, για την όπως πάντα αμέριστη συμπαράστασή του σε οργανωτικά θέματα της ΕΠΣ Καβάλας. 

Τέλος, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί την ακαδημία ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (MUNDIALITO) και τον πρόεδρο της, κο. Αλέξη Δήμου για την ευγενική παραχώρηση των γηπέδων, στα οποία θα πραγματοποιηθούν πρακτικά μαθήματα της σχολής UEFA B. 

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button