Καβάλα

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας «βγαίνει παγανιά» το καλοκαίρι

Με πρόστιμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό ο Χρ. Τσιτσιλικάκης

Το επικείμενο καλοκαίρι είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Δημοτική Αστυνομία Καβάλας, το οποίο πρέπει να κερδηθεί, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, Χρήστος Τσιτσιλικάκης.

«Έχουμε κάνει ήδη ένα πλάνο και με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας και έχουμε μιλήσει με τους δημοτικούς αστυνομικούς, με στόχο της προσπάθειάς μας να είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσιτσιλικάκης. 

«Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι στην συνεργάσιμοι. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε λίγο αυτό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα…»

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκουμε αρκετά εμπόδια. Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι στην συνεργάσιμοι. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε λίγο αυτό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Βασικά περιμένουμε και κάποια εργαλεία να έρθουν για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τους ελέγχους. Περιμένουμε κάποια pdf για να βγαίνουν οι κλήσεις ηλεκτρονικά, κάποιες πινακίδες που περιμένουμε κλπ. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Φυσικά το μεγάλο στοίχημα για εμάς που πρέπει να κερδηθεί είναι το επικείμενο καλοκαίρι, που η πόλη μας θα έχει πολύ τουρισμό. Εκεί θα γίνει το μεγάλο crash test. Μένει να το δούμε», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Τσιτσιλικάκης.

«Το σίγουρο είναι ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνεται κανονικά ο έλεγχος στην Παναγία και αναμένουμε και τη βοήθεια της Αστυνομίας…»

Όσον αφορά το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στην συνοικία της Παναγίας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς επισήμανε: «Έχει ξεκινήσει να γίνεται ένας έλεγχος. Περισσότερο κοιτάμε είναι αλήθεια τις πράσινες γραμμές, παρά όσους έχουν κάρτα, όχι πως δεν ελέγχονται και εκεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις κάρτες. Ακόμη και σήμερα κάποιοι επαγγελματίες θα πάνε να δώσουν τη λίστα. Το σίγουρο είναι ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνεται κανονικά ο έλεγχος και αναμένουμε και τη βοήθεια της Αστυνομίας για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, πολλές ώρες αφιερώνουμε για το συγκεκριμένο κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε έναν σχεδιασμό εφικτό και θα δούμε το αποτέλεσμα στην πράξη».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button