Περιφέρεια

Η Βίλλυ Κονδυλίδου υποψήφια με τον Χρήστο Μέτιο

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου, είναι η Βίλλυ Κονδυλίδου.

Η κα Κονδυλίδου είναι Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, Κέντρου BrainObrain και Ακαδημίας Εκπαίδευσης «Easy Learning Villy Kondylidou» στην Καβάλα.

Την υποψηφιότητά της γνωστοποίησε η ίδια κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφεριάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μέτιου, να συμμετέχω ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επιθυμία μου για συμμετοχή στον συνδυασμό του κ. Μέτιου έχει ως κίνητρο την προσφορά μου για το κοινό καλό στην κοινωνία, τη στήριξη και τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας με Εντιμότητα, Συνέπεια και Υπευθυνότητα.

Μέσα από τις Γνώσεις, την Εξειδίκευση, την Αγάπη και την Αφοσίωση μου στους Τομείς της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού ονειρεύομαι να αναβαθμίσουμε, να εκσυγχρονίσουμε, την Παιδεία και να προάγουμε ακόμη περισσότερο τον Πολιτισμό μας.

Θέλω όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγματική ανάπτυξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας της Καβάλας όσο και της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Καλή μας Επιτυχία!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button