Καβάλα

Η Ανθή Αργυροπούλου και η Αναστασία Κωστάρα στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»

Τις υποψηφιότητες της Ανθή Αργυροπούλου και της Αναστασίας Κωστάρα ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας» του Μάκη Παπαδόπουλου.

ΑΝΘΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ την Ανθή Αργυροπούλου, ελεύθερη επαγγελματία.

Η Ανθή Αργυροπούλου γεννήθηκε στην Καβάλα και διαμένει στην Αγία Παρασκευή. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια έλαβε πιστοποιητικό επιμόρφωσης στο αντικείμενο της Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο αντικείμενο “Διδακτική των Επιστημών” στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας στην Καβάλα. Διατηρεί τη δική της επιχείρηση Anthis Creations Jewelery στη διοργάνωση γάμων – βαπτίσεων και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος, στην περιοχή του Αγ. Νικολάου. Είναι ενεργό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, εκλεγμένη στην Ομοσπονδία Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Ανθή Αργυροπούλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή της να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑ

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ την Αναστασία Κωστάρα, ξενοδοχειακό υπάλληλο.

Η Αναστασία Κωστάρα γεννήθηκε στην Καβάλα. Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του ΟΑΕΔ. Εργάζεται στον τουριστικό κλάδο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Αναστασία Κωστάρα για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή της να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button