Καβάλα

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas Party Τιμών και Προσφορών» και η συναυλία της Αναστασίας / Σε εφαρμογή από 14 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο / Υποτονική η κίνηση τον Νοέμβριο

Ημέρα γιορτής για την τοπική αγορά, χαρακτήρισε το «Pre Christmas Party Τιμών και Προσφορών», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Τσίρλης. 

«Είναι μία γιορτή για την τοπική αγορά, είναι μία ημέρα κατά την οποία καλούμε τους συμπολίτες μας να κατεβούν στην αγορά και στο κέντρο, να χαρούν, να διασκεδάσουν, αλλά και να ψωνίσουν προϊόντα σε πολύ καλές τιμές», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» για το θέμα. 

«Το κλίμα θα είναι εορταστικό, οι συνάδελφοι θα κάνουν προσφορές στις τιμές των προϊόντων κι αυτό το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την συναυλία της Αναστασίας…»

Όπως σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Τσίρλης, η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 5:30′ το απόγευμα μέχρι και τις 9:00′ το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία στην Πλατεία Ελευθερίας με τη γνωστή τραγουδίστρια Αναστασία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

«Το κλίμα θα είναι εορταστικό, οι συνάδελφοι θα κάνουν προσφορές στις τιμές των προϊόντων κι αυτό το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την συναυλία της Αναστασίας. Πάντα οι επαγγελματίες της αγοράς της Καβάλας κάνουν ιδιαίτερες τιμές, στο πλαίσιο τέτοιων ημερών και ελπίζουμε και αυτή μας η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία. Είναι μια ακόμη προσπάθεια στην κατεύθυνση τόνωσης της τοπικής αγοράς», επισήμανε στη συνέχεια ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. 

Σε εφαρμογή τίθεται το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Καβάλας από τις 14 Δεκεμβρίου

Μετά το Pre Christmas Party, ο εμπορικός κόσμος της Καβάλας στρέφει το ενδιαφέρον του στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας, το οποίο ξεκινάει από τις 14 Δεκεμβρίου.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει πολύς χρόνος για τους καταναλωτές να ψωνίσουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα και νομίζω ότι αυτή η συγκεκριμένη περίοδος είναι μία από τις καλύτερες για τους εμπόρους. Την αναμένουμε με ανυπομονησία, καθώς βελτιώνεται κατά πολύ ο τζίρος των καταστημάτων μας. Ελπίζουμε οι καταναλωτές όλη αυτή την περίοδο να κινηθούν στην αγορά. Στο βάθος βέβαια έχουμε και τις χειμερινές εκπτώσεις, τις θα δούμε από τον Ιανουάριο, περίοδο κατά την οποία επίσης προσβλέπουμε σε σημαντική αύξηση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα», σημείωσε σχετικά ο Γιάννης Τσίρλης. 

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Καβάλας στη διάρκεια του Νοεμβρίου

Όσον αφορά τέλος την κίνηση που καταγράφηκε στην αγορά της Καβάλας στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ο γραμματέας του Ε.Σ.Κ. ανέφερε ότι αυτή παρουσιάζει μία σχετική υποτονικότητα λόγω του ότι οι καταναλωτές περιμένουν την εορταστική περίοδο που ακολουθεί για να προβούν στις αγορές τους. «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μεγάλη ακρίβεια, τόσο στα είδη πρώτης ανάγκης, όσο και στην ενέργεια. Οι καταναλωτές κατεβαίνουν στην αγορά, γυρίζουν τα καταστήματα, αλλά είναι λίγο κουμπωμένοι, όσον αφορά τις αγορές τους. Νομίζω όμως ότι σιγά σιγά, όσο μπαίνουμε στις γιορτές, θα αυξηθεί και η κίνηση στα καταστήματα, θα αυξηθούν και οι τζίροι μας αντίστοιχα, γιατί θα ψωνίσει ο κόσμος πράγματα που τα έχει ανάγκη και για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και για τα δώρα», δήλωσε καταληκτικά ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button