Αθλητικά

Επιτυχημένο το αθλητικό διήμερο κολύμβησης στην Κεραμωτή

Από τον ΝΟΘΑΚ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Κεραμωτής το αθλητικό διήμερο κολύμβησης  υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και το 7ο  AQUATHLON. Το αθλητικό αυτό διήμερο ήταν μια συνδιοργάνωση του ΝΟΘΑΚ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ και της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Υπήρξαν συμμετοχές από όλη την βόρεια Ελλάδα από τον Βόλο μέχρι την Ορεστιάδα.

Είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε και τον MASTERS – ΑΘΛΗΤΗ ΑΜΕΑ  ΤΣΩΝΗ ΔΙΟΓΕΝΗ που ανήκει στον σύλλογο ΑΜΕΑ  Ελπίδα Θεσσαλονίκης και έχει δελτίο ΚΟΕ masters με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τον ευχαριστούμε που αγωνίστηκε και παραβρέθηκε στην διοργάνωση μας.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ για την μεγάλη στήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Τον αντιπεριφερειαρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. ΓΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ για την καθοριστική βοήθεια του, τον  Αντιδήμαρχο κ. ΒΛΑΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που ήταν σε όλη την διοργάνωση κυριολεκτικά δίπλα μας επίσης τους χορηγούς μας το μπαρ «Παραλία» που φιλοξένησε τον αγώνα καθώς και τον μεγάλο χορηγό μας τον κ. ΦΙΛΙΑΓΚΟ από την Ναυτιλιακή εταιρεία.

ΤΣΩΝΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Ευχαριστούμε τον σύλλογο αλιέων ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ και τον ιστιοπλοϊκό του κ. Γκριτζελάκη για την βοήθεια που προσέφερε.

Επίσης την φωτογράφο του αγώνα και μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΘΑΚ ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΛΙΑΔΟΥ.

Η επιτυχία της διοργάνωσης μας κάνει χαρούμενους και μας δεσμεύει να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε ο αγώνας της ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ να γίνει θεσμός και την επόμενη χρονιά να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button