Οικονομία

Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος ζητούν τροποποίηση του δρομολογίου προς Θάσο

Την τροποποίηση του μεσημεριανού δρομολογίου από Καβάλα προς Πρίνο ζητούν με κοινή επιστολή τους προς την ΑΝΕΘ το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Στην επιστολή αναφέρουν τα ακόλουθα:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η έναρξη του εορταστικού ωραρίου σηματοδοτεί την τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την κορύφωση της αγοραστικής κίνησης, με τους επιχειρηματίες του χώρου να προσδοκούν σε σημαντική τόνωση του τζίρου τους, προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη πτώση του προηγούμενου διαστήματος.

Η αγορά της Καβάλας εξυπηρετεί και τους κατοίκους της Θάσου οι οποίοι δυσκολεύονται να κανονίσουν τις αγορές τους, γιατί δεν μπορούν να κανονίσουν τις αγορές τους λόγω του περιορισμού που υπάρχει στα δρομολόγια και ειδικά στο τελευταίο δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο στις 2 το μεσημέρι.

Σας υπενθυμίζουμε εδώ ότι, σύμφωνα με τα τελευταία έκτακτα μέτρα προστασίας που τέθηκαν σε ισχύ, τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί και μετά με ώρα κλεισίματος το μεσημέρι στις 02.30.

Το γεγονός αυτό περιορίζει το χρόνο επισκεψιμότητας στα καταστήματα της πόλης μας. Οι κάτοικοι της Θάσου παραπονούνται και διαμαρτύρονται για τον περιορισμένο χρόνο με συνέπεια να στρέφονται σε άλλες λύσεις, που καθόλου δεν ευνοούν την τοπική αγορά.

Σας παρακαλούμε λοιπόν το δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι να μετατεθεί μια ώρα αργότερα και να εκτελείται στις 3. Με την κίνηση αυτή οι κάτοικοι της Θάσου θα έχουν το χρόνο και την ευχέρεια να κάνουν τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές τους από την αγορά της Καβάλας και εσείς θα δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο κατανοώντας την αγωνία του εμπορικού κόσμου να κερδίσει το στοίχημα με το τζίρο του Δεκεμβρίου που θεωρείται ένας από τους πλέον εμπορικούς μήνες.

Ο Πρόεδρος Μάρκος Δέμπας

Ο Πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button