Αθλητικά

Εντυπωσιακή η κοπή πίτας του Συλλόγου Τάεκβοντο Καβάλας

Εντυπωσιακή η κοπή πίτας του Συλλόγου Τάεκβοντο Καβάλας

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024. Ο Αθλητικός Σύλλογος Τάεκβοντο Καβάλας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στον κινηματογράφο Απόλλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα επίδειξη ξιφασκίας από τον προπονητή Παντελή Αφορόζη. Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του προπονητή μας, Χάρη Παλτόγλου, ο οποίος δημιούργησε ένα νέο τμήμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ακολούθησε εντυπωσιακή παρουσίαση τεχνικών από τους αθλητές Τάεκβοντο, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών που ξεχώρισαν κατά το έτος 2023, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μαύρων ζωνών σε αθλητές που εξετάστηκαν επιτυχώς από την Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί  και αγαπητοί φίλοι του συλλόγου, μεταξύ των οποίων η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καβάλας Κωνσταντίνος Χατζηαναστάσιου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αρχέλαος Γρανάς, η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη, η τοπική σύμβουλος Δουτσίνη Λαμπρινή, η διευθύντρια τουρισμού Δήμου Καβάλας Κορίνα Γανιτού, ο ποινικολόγος Εμμανουήλ Βονικάκης, η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δήμογλου, η εργοθεραπεύτρια Ευαγγελία Κωνσταντινίδου και η υγειονολόγος Δέσποινα Μπλούκου. Τις ευχές του απέστειλε με επιστολή ο βουλευτής Καβάλας Μακαριος Λαζαρίδης, ο οποίος απουσίαζε λόγω κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους  Δεληκωνσταντίνου Μαρία και Πατσίδη Τάσο που επιμελήθηκαν αυτή την εξαίσια εκδήλωση, για τον άψογο συντονισμό και την πολύ όμορφη παρουσίαση από την Δεληκωνσταντίνου Μαρία

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους και υποστηρίζουν τον αθλητισμό στην πόλη μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button