Ελλάδα

Εκλογές 2023: Δωρεάν διόδια από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τη Δευτέρα

Δωρεάν θα είναι η διέλευση από τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας από τις 24:00 το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο (20.05.2023) έως τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

Η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους αποφασίστηκε και για αυτές τις εκλογές προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση όσων θελήσουν να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ψηφίσουν.

Η ελεύθερη διέλευση θα ξεκινήσει στις 00:00 του Σαββάτου 20 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου.

Χωρίς διόδια θα είναι οι διελεύσεις επιβατικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρουμους της χώρας, όπως:

Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας, Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη,
Γέφυρα Ρίο – Αντίρριο,
Ιόνια οδός
Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια,
Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες,
Αυτοκινητόδρομος Ράχες– Κλειδί,
Εγνατία Οδός
Αττική Οδός
Σε ό, τι αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα ταξιδέψουν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους στις εκλογές, τα διόδια είναι δωρεάν από την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 10:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου στις 24:00μ.μ..

Η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου καθώς και της ταυτότητάς τους.

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button