Καβάλα

Δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του ΕΟΤ Visit Greece Αpp

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια»,  σας ενημερώνει για την εφαρμογή του ΕΟΤ Visit App.

To Visit Greece Αpp αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του EOT τον Μάιο του 2020. Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικού chatbot, ο ταξιδιώτης λαμβάνει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματά σχετικά με τον Covid-19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή. Επίσης με την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (push notifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ’ όλο έτος. Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αρρ Store και Play Store.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του. Για το λόγο αυτό, o EOT ενθαρρύνει τις τουριστικές επιχειρήσεις να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com/ .

Οι επιχειρήσεις προβάλλονται δωρεάν μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές της επιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής και την κα Θέμιδα Παναγιωτoπούλου στο τηλέφωνο: 210-8707085 ή μέσω στο e-mail στο panagiotopoulou_th@gnto.gr.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button