Οικονομία

Δυναμική παρουσία της KAVALA NOVAFERT στην έκθεση AGROTICA

Στην σημαντική παρουσία της KAVALA NOVAFERT LTD, στην έκθεση AGROTICA 2024, που άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, η chief operating officer της εταιρείας, Θεοδώρα Κουλουρά. 

«Η AGROTICA 2024 είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που γίνεται στην Ελλάδα με πανευρωπαϊκή όμως εμβέλεια στον τομέα της αγροτικής οικονομίας», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις της η κ. Κουλουρά και πρόσθεσε: 

«Γι’ αυτό και έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την Οικονομία της χώρας μας, αλλά και ιδιαίτερα του δικού μας τόπου, της Καβάλας, που φιλοξενεί την παραγωγή του ντόπιου λιπάσματος στην Ελλάδα. Η εταιρεία που εκπροσωπώ, η KAVALA NOVAFERT LTD, συμμετέχει ενεργά και πρωταγωνιστικά θα έλεγα σε αυτή τη συγκεκριμένη έκθεση, μέσω του συνδέσμου επιχειρήσεων και βιομηχανιών λιπασμάτων της Ελλάδας, στον οποίο προεδρεύει κιόλας, με διάφορα γεγονότα τα οποία οργανώνει στο πλαίσιο της ενημέρωσης της οικογένειας της αγροτικής ανάπτυξης», ανέφερε στη συνέχεια η κ. Κουλουρά. 

Την Παρασκευή (2/2) η διαδραστική συνέντευξη του προέδρου και ενός από τους διευθυντές του ευρωπαϊκού σύνδεσμου λιπασματοπαραγωγών της Ευρώπης…»

«Το πιο σημαντικό απ’ όλα αυτά τα γεγονότα που θα λάβει χώρα την Παρασκευή (2/2) είναι ότι θα πραγματοποιηθεί μία διαδραστική συνέντευξη του προέδρου και ενός από τους διευθυντές της Fertilizers Europe Association που είναι ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος λιπασματοπαραγωγών της Ευρώπης. Ο πρόεδρος λοιπόν, καθώς και μία από τις διευθύντριες του συνδέσμου είναι προσκεκλημένοι μας και φιλοξενούνται στο περίπτερο του συνδέσμου μας και θα έχουν μία ευρεία συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή σε θέματα αγροτικής οικονομίας, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στα επόμενα χρόνια σε αυτόν τον τομέα», συμπλήρωσε σχετικά η Θεοδώρα Κουλουρά. 

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που θα συμβεί σε αυτή την AGROTICA…»

«Ο συγκεκριμένος πρόεδρος του συνδέσμου έχει συνεχείς επαφές με τους αρμοδίους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις αποφάσεις που λαμβάνονται και τι πρόκειται να συζητηθεί τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντική παρουσία του εδώ και ακόμη πιο σημαντική είναι η συζήτηση που θα γίνει και οι ενημερώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Προσκεκλημένοι σε αυτή τη συζήτηση είναι εκτός από τους παραγωγούς λιπασμάτων και όλοι οι συνεργάτες μας, όπως και η πολιτική ηγεσία. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που θα συμβεί σε αυτή την AGROTICA», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της στην τοπική ΕΡΑ, η chief operating officer στην εταιρεία KAVALA NOVAFERT LTD.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button