Περιφέρεια

Δράσεις της Π. Ε. Καβάλας για την οδική ασφάλεια

Την υλοποίηση δράσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο προσεχές διάστημα για την οδική ασφάλεια συζήτησε σήμερα (20/7) ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης στην συνάντησή του με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας Ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή.

Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι ήδη ενταγμένη στο πρόγραμμα δράσης της ΠΕ Καβάλας για το τρέχον έτος και θα αφορά ποικίλες ενημερωτικές δράσεις καθώς και εισηγήσεις με ομιλητές εξειδικευμένους στον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα της οδικής ασφάλειας.

Θα συμμετάσχουν, επίσης, φορείς εμπλεκόμενοι με την οδική ασφάλεια και θα υπάρξει σχετική ευρεία ενημέρωση συμπολιτών μας, ενηλίκων και παιδιών.

Ο κ. Πολίτης ενημερώθηκε εκτενώς από τον κ. Καραμανλή για τις εφαρμοζόμενες στρατηγικές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την επιτήρηση και υλοποίηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της επικρατείας του νομού, ενώ, επίσης, τον ευχαρίστησε τόσο για αυτή την πολύτιμη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, όσο και για την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς στους οποίους προΐστανται.

Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον και των δύο για την συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής συνεργασίας και της μεταξύ τους επικοινωνίας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button