Αθλητικά

Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΑΟΚ

Συγκέντρωση στα γραφεία του συνδέσμου και πορείς στο κέντρο της Καβάλας, πραγματοποίησαν μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΟ Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» το βράδυ της Τρίτης 31 Αυγούστου 2021.

ι φίλθλοι του ΑΟΚ ζητούν να δοθεί λύση για την ομάδα, μετά την νέα αρνητική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία απορρίφθηκε η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Alex Haditaghi: Η απόφαση της Επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη

Ο Alex Haditaghi σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δήλωσε:

«Γνωρίζω την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της Καβάλας να παίξει στην SL 2. Η απόφαση της Επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή είναι μια απόφαση με πολιτικό κίνητρο όπου μια αθώα πόλη τιμωρείται! Κατά τη σύντομη παραμονή μου στην Ελλάδα και την ενασχόληση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κατάλαβα πόσο πολύ η πολιτική, οι διεφθαρμένες και σκοτεινές δυνάμεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η απόφαση της Επιτροπής και του προέδρου Νικολάου Τζουλάκη επικυρώνει και ωφελεί τα προηγούμενα διοικητικά λάθη και ενεργεί και εξυπηρετεί μόνο λίγους ισχυρούς ανθρώπους στην Ελλάδα που δεν θέλουν η Καβάλα να έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης τιμωρεί δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Καβάλας χωρίς λόγο. Εκ μέρους των ανθρώπων της Καβάλας θα «πολεμήσω» αυτή την άδικη απόφαση στα νομικά δικαστήρια. Είμαι περισσότερο από σίγουρος ότι θα έχουμε την απόφαση που αξίζει αυτή η πόλη και η ποδοσφαιρική ομάδα».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button