Καβάλα

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κασσάνδρου από την Μ. Δευτέρα

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνεται ότι την Μ. Δευτέρα 18.04.2022 και την Μ. Τρίτη 19.04.2022, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ, για το τμήμα της από την οδό ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, μέχρι το ύψος της ΡΟΖ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗΣ, για την εκτέλεση εργασιών ερευνητικών τομών επί του οδοστρώματος, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση και επέκταση δικτύου πεζοδρόμων στην περιοχή πλατείας Καπνεργάτη».

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ, για το τμήμα της από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την Ροζ Καπναποθήκη και για το χρονικό διάστημα από την Μ. Δευτέρα 18.04.2022 και ώρα 07:00 π.μ. και μέχρι το Μ. Τρίτη 19.04.2022 και ώρα 07:00 μ.μ.
  • Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ για το τμήμα της από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την Ροζ Καπναποθήκη και για το χρονικό διάστημα από την Μ. Δευτέρα 18.04.2022 και ώρα 07:00 π.μ. και μέχρι τη Μ.Τρίτη 19.04.2022 και ώρα 07:00 μ.μ.
  • Από την Τετάρτη 27.04.2022 και εφεξής θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ για το τμήμα της από την οδό ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ μέχρι το ύψος της ΡΟΖ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗΣ, για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση και επέκταση δικτύου πεζοδρόμων στην περιοχή πλατείας Καπνεργάτη»

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ για το τμήμα της από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την Ροζ Καπναποθήκη και για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 27.04.2022 και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του υπόψη τμήματος.
  • Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ για το τμήμα της από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι την οδό Κύπρου και για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 27.04.2022 και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του υπόψη τμήματος.
  • Τέλος, επισημαίνεται ότι για όλο το χρονικό διάστημα των ανωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων το τμήμα της οδού ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ, αποτελεί τμήμα του εργοταξίου του έργου και κατά συνέπεια οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button