Καβάλα

Δημοτικό συμβούλιο Καβάλας: Πρόταση για αγορά του παλιού ωδείου

Με τις γνωστές εντάσεις και αντεγκλήσεις επέστρεψε στην «κανονικότητα» στη μετά covid εποχή, το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, το οποίο συνεδρίασε τη Μ. Τρίτη.

«Μετά από σχεδόν τρία χρόνια επανήλθαμε στις δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Η πανδημία είναι πλέον πίσω μας και μετά από εγκύκλιο καλούμαστε να κάνουμε δια ζώσης όλες τις συνεδριάσεις», δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Κώστας Πεφάνης.

«Ένα από τα σοβαρότερα θέματα ήταν η πρόταση αγοράς του κτηρίου του παλιού ωδείου, η καπναποθήκη που είναι κοντά στο δημαρχείο…»

 «Ήταν ένα συμβούλιο με τις γνωστές διενέξεις, τις αντιδράσεις, τα επιχειρήματα και τις κουβέντες που δεν είχαν καμιά ουσία. Λίγο από όλα είχαμε. Είχαμε αρκετά θέματα, ένα από τα σοβαρότερα ήταν η πρόταση αγοράς του κτηρίου του παλιού ωδείου, η καπναποθήκη που είναι κοντά στο δημαρχείο στη οδό Εθνάρχου Μακαρίου, ήταν μια απόφαση παλιά του δημοτικού συμβουλίου, την οποία επικαιροποιήσαμε, καθώς ωρίμασαν οι συνθήκες και μπορεί να πουληθεί το συγκεκριμένο κτήριο. Ο Δήμος θέλει να το αγοράσει για να το αξιοποιήσει για πολιτιστικές χρήσεις. Το άλλο μεγάλο θέμα ήταν η ονοματοδοσία των οδών όλων των κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας, ένα πολύ σοβαρό έργο, καθώς τα χωριά μας δεν είχαν δρόμους με όνομα. Ένα λογικό αίτημα πολλών ετών ικανοποιήθηκε, μετά από σοβαρή και εμπεριστατωμένη εργασία από όλους τους εμπλεκόμενους με επικεφαλής τον Θ. Παπαδόπουλο και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Γενικότερα στη συνεδρίαση υπήρξαν και οι αντεγκλήσεις, φυσιολογικά, είμαστε μαθημένοι σε αυτές», σημείωσε στη δήλωσή του ο κ. Πεφάνης.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button