Καβάλα

Δημοτικό συμβούλιο Καβάλας: Επιστροφή στις δια ζώσης συνεδριάσεις με κύριο θέμα την ονοματοδοσία οδών

Επιστρέφει τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4), μετά από πολλούς μήνες, στις δια ζώσης συνεδριάσεις το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του σώματος, Κώστας Πεφάνης «επιτέλους επανερχόμαστε στις δια ζώσης συνεδριάσεις, μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό».

«Ένα από τα σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, είναι η ονοματοδοσία των οδών των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Καβάλας»

«Μετά από σχετική  εγκύκλιο οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό, ισχύουν μόνο για τις εγκαταστάσεις των δομών υγείας. Άρα οι συνεδριάσεις μας μπορούν να γίνονται δια ζώσης και υποχρεωτικά πλέον γίνονται δια ζώσης. Από εκεί και πέρα στη συνεδρίαση της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) έχουμε πολλά και διάφορα θέματα. Ένα από τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι η ονοματοδοσία των οδών των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Καβάλας. Πλέον στα χωριά μας δίνουμε ονόματα στους δρόμους. Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη και σοβαρή δουλειά, στην οποία μετείχαν ο Δήμος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες σε συνεργασία με τις κοινότητες και τα προεδρεία τους. Θα τοποθετηθούν αντίστοιχα και πινακίδες και νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο έργο που παίρνει σάρκα και οστά. Πέραν αυτού έχουμε και άλλα θέματα της καθημερινότητας, ουσιαστικά και περιμένουμε να γίνει μια πολιτισμένη συζήτηση και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για να προχωρήσουμε», σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button