Καβάλα

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση «Χρυσές Γυναίκες» η Ρεγγίνα Μακέδου

Η Καβαλιώτισσα γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση «Χρυσές Γυναίκες» που διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία περιλαμβάνεται στον κατάλογο των γυναικών που θα τιμηθούν, αποφάσισε να μην παραστεί, επικαλούμενη την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και προσωπικούς λόγους.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στα social media γράφει:

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Καβάλας για τη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στη λίστα με τις χρυσές γυναίκες που θα τιμηθούν για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Παρόλα αυτά μέρες τώρα βασανίζομαι για το εάν πρέπει να παρευρεθώ σε μια τέτοια εκδήλωση λόγω της πρόσφατης τραγωδίας που συγκλόνισε ολη τη χώρα.

Ο δεύτερος λόγος είναι αρκετά πιο προσωπικός και έχει να κάνει με το πώς βλέπω τη δική μου συμβολή στα κοινωνικά δρώμενα και τις ηθικές μου αξίες. Εξαρχής ο στόχος μου ήταν και θα είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο, να μπορέσω να κινητοποιήσω όσο περισσότερους ανθρώπους να γίνουν δότες μυελού των οστών!

Ο στόχος μου λοιπόν ήταν και θα είναι ο συνάνθρωπος. Για τους παραπάνω λόγους (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…) θα μου επιτρέψετε να μη συμμετέχω στην αυριανή εκδήλωση από σεβασμό σε νεκρούς και ζωντανούς. Με την ελπίδα πως κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους είναι δίπλα μου! Γίνε και ‘συ δότης μυελού των οστών!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button