Καβάλα

Δίμηνο εκδηλώσεων στον Δήμο Παγγαίου

Ζωή Απαζίδου: Έχουν προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου / Στόχος μας είναι πέρα από τη διασκέδαση του κόσμου, η τόνωση της τοπικής αγοράς και η ουσιαστική και δυναμική προβολή του Δήμου μας

Πλούσιο σε εκδηλώσεις θα είναι το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου για τον Δήμο Παγγαίου, με κορωνίδα φυσικά τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» και τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γιάννη Κότσιρα.

Μιλώντας στον «Ενήμερο», η αντιδήμαρχος Παγγαίου, Ζωή Απαζίδου, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις αυτές, αρχής γενομένης από αυτήν του Σαββάτου 1 Ιουλίου με το όνομα «Περί Οίνου και Γεύσεως», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Οφρυνίου.

Ο κόσμος που θα επισκεφθεί το Σάββατο (1/7) την παραλία Οφρυνίου, θα έχει την ευκαιρία να γευτεί και να αγοράσει τοπικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσει τη συναυλία των Aroma Caribe – Στις 8 Ιουλίου το 8ο  «Παγγαιορείτικο Αντάμωμα» στο Μυρτόφυτο

«Πράγματι και για φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση έχουν προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου. Έτσι το Σάββατο 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Περί Οίνου και Γεύσεως» στην παραλία Οφρυνίου, στην οποία θα συμμετέχουν οινοποιοί και παραγωγοί του Παγγαίου με τοπικά προϊόντα. Ο κόσμος που θα επισκεφθεί το Σάββατο (1/7) την παραλία Οφρυνίου, θα έχει την ευκαιρία να γευτεί και να αγοράσει τοπικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσει τη συναυλία των Aroma Caribe», ανέφερε σχετικά η αντιδήμαρχος Παγγαίου.

Παράλληλα, η κ. Απαζίδου αναφέρθηκε στο 8ο «Παγγαιορείτικο Αντάμωμα» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στο Μυρτόφυτο, όπου θα συμμετέχουν πολλοί σύλλογοι από όλο τον Δήμο Παγγαίου. Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει να γίνει από το 2019.

«Πάντα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης, στόχος μας είναι πέρα από τη διασκέδαση του κόσμου, η τόνωση της τοπικής αγοράς και η ουσιαστική και δυναμική προβολή του Δήμου μας…»

Αναφερόμενη ειδικότερα στο «βαρύ πυροβολικό» των εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου, που δεν είναι άλλη από τη «Λευκή Νύχτα», η Ζωή Απαζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φυσικά η μεγάλη εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού είναι η «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου στην Ελευθερούπολη. Θα γίνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα, καθώς επίσης και πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Θα δώσουν το «παρών» πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας. Πάντα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης, στόχος μας είναι πέρα από τη διασκέδαση του κόσμου, η τόνωση της τοπικής αγοράς, η προβολή και διαφήμιση της εμπορικής κοινότητας και η ουσιαστική και δυναμική προβολή του Δήμου μας. Η επιλογή του Γιάννη Κότσιρα θα απογειώσει τη φετινή «Λευκή Νύχτα» και η προσέλευση του κόσμου θα είναι και φέτος πάρα πολύ μεγάλη».

«Γενικότερα στην περιοχή μας, από τουριστικής άποψης, τα πράγματα είναι πολύ καλά και φέτος, με πολλές κρατήσεις και πιστεύω τώρα που θα βελτιωθεί και ο καιρός, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα…»

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με ένα διήμερο στην «Ανακτορούπολη» της Νέας Περάμου στις 8 και 9 Αυγούστου, με την συμμετοχή των δυο ωδείων του Δήμου Παγγαίου.

Θα γίνει μια συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, από το Σύγχρονο Ωδείο Παγγαίου κι ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο από τη Μουσική Σχολή Αρμονία.

«Πέρα από τις εκδηλώσεις του Δήμου μας, πολλές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του επόμενου διμήνου από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Παγγαίου, όπως άλλωστε κάθε χρόνο. Γενικότερα στην περιοχή μας, από τουριστικής άποψης, τα πράγματα είναι πολύ καλά και φέτος, με πολλές κρατήσεις και πιστεύω τώρα που θα βελτιωθεί και ο καιρός, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η αντιδήμαρχος Παγγαίου.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button